Καναπές Havana

Για σένα που ετοιμάζεις το νέο σου σπίτι, πρέπει όλα να γίνουν στην εντέλεια. Η επιλογή των σωστών επίπλων, χρωμάτων και επιλογών για το σπίτι σου, δε θα είναι πλέον ένα παιχνίδι εικασίας. Με τη βοήθειά μας, μπορείς να αισθανθείς σίγουρος ότι παίρνεις σωστές αποφάσεις, έχοντας δίπλα σου τους ειδικούς. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των αγορών σου.

Κρεβάτι Argentino

Πρόκειται για “love at first sight” έπιπλα και ολοκληρωμένες προτάσεις, που κάλλιστα θα γίνονταν εξώφυλλο σε περιοδικό διακόσμησης. Με τη διαφορά, ότι ένα εξώφυλλο στη Milanode, δεν είναι το “βλέπω και δεν αγγίζω”, ή χρησιμοποιώ ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολύ συγκεκριμένα σπίτια. Το εξώφυλλο στη Milanode, γίνεται η επιλογή που θα σου χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης και ευτυχίας. Είναι επιλογή η ευτυχία; Και βέβαια είναι! Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Τραπέζι Thor Wood

Μέσα από την εμπειρία σου στη Milanode, θα ανακαλύψεις μία σύγχρονη, εντελώς πρωτότυπη επίπλωση, που επιτρέπει σε άτομα αεικίνητα σαν εσένα, που δεν εφησυχάζονται και επιδιώκουν διαρκώς σε μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού και του χώρου τους, να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ με φρέσκες ιδέες και συναρπαστικούς τρόπους.

Η τελευταία λέξη της μόδας, δεν έχει ειπωθεί ακόμη, θα την πούμε μαζί…