Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και μπορεί να εξυπηρετήσει παραδόσεις σε κάθε σημείο της.

Τρόποι Αποστολής

 1. Παράδοση κατ’ οίκον
 • Η εταιρεία μας δύναται να παραδώσει κατ’ οίκον τα προϊόντα με δικά της μέσα. Ισχύει δωρεάν παράδοση εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 1.000,00 €.
 • Για παραγγελίες έως 1.000,00 € και για όσα προϊόντα φέρουν στην ιστοσελίδα την παρακάτω σήμανση:
  non-free-shiping.png
  υπάρχει χρέωση μεταφορικών 50,00 €.
 • Σε παραδόσεις εκτός Αττικής, η χρέωση μεταφορικών υπολογίζεται κατά περίπτωση κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
 1. Παράδοση σε πρακτορείο

Η εταιρεία μας δύναται να παραδώσει τα προϊόντα συσκευασμένα σε πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας, εντός Αττικής. Ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις.

 1. Παραλαβή από τις κεντρικές αποθήκες

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων, άνευ χρέωσης, από τις κεντρικές μας αποθήκες στο Κορωπί, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12:30 έως τις 16:30, κατόπιν ραντεβού.

 1. Παραλαβή από κατάστημα

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων, άνευ χρέωσης, από τα καταστήματα. Ισχύει μόνο για αντικείμενα μικρού όγκου (π.χ. φωτιστικά, διακοσμητικά)

Δρομολόγηση

Κατά την υποβολή της παραγγελίας, ο πελάτης λαμβάνει αριθμημένο δελτίο παραγγελίας, όπου αναγράφεται ρητά το συμφωνηθέν χρονικό διάστημα της παράδοσης των προϊόντων.

Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης οριστικοποιείται με τον πελάτη σε 2ο χρόνο, μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής (e-mail) επικοινωνίας από το τμήμα παραδόσεων. Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00, κατόπιν του συμφωνηθέντος ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα. 

Χρήση Αναβατορίου 

Κατά την υποβολή της παραγγελίας, η εταιρεία ενημερώνει ρητά για τυχόν χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για την ομαλή και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων στον χώρο παράδοσης, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Τα έξοδα χρήσης του ανυψωτικού μηχανήματος βαραίνουν αυστηρά τον πελάτη και καταβάλλονται μετρητοίς κατά την παράδοση, στις παραγγελίες που δεν πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση όπου υπάρχει ελλιπής ή λανθασμένη ενημέρωση από τον πελάτη σχετικά με την προσβασιμότητα στον χώρο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εκ των υστέρων τη χρήση του ανυψωτικού μηχανήματος.

Η χρήση του ανυψωτικού μηχανήματος κρίνεται απαραίτητη σε κάθε περίπτωση όπου :

 • η παράδοση γίνεται σε όροφο πέραν του 2ου
 • η παράδοση αφορά προϊόντα αυξημένου βάρους (π.χ. στρώματα, μαρμάρινα είδη, καναπέδες) ή μεγάλων διαστάσεων, ανεξαρτήτως ορόφου παράδοσης. Εάν η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος δεν καταστεί δυνατή, τότε ο τρόπος παράδοσης των προϊόντων αξιολογείται κατά περίπτωση.Είστε πελάτης εξωτερικού και επιθυμείτε να αγοράσετε έπιπλα από την εταιρία μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.