Ισχύει από 01/06/2021

  • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP).
  • Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (E-SHOP) ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  • ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (E-SHOP) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (E-SHOP) Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

1. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP)

Η ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) παρέχεται από την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με Διακριτικό Τίτλο: MILANO DE Α.Ε. (Α.Φ.Μ. 999626433, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 005194501000, Οδός/Αριθμός: Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 91, ΓΕΡΑΚΑΣ, Ταχ. Κωδικός: 15344) και διατίθεται τόσο σε νομικά πρόσωπα όσο και σε φυσικά πρόσωπα άνω των 15 ετών, τα οποία μπορούν να συνάψουν νομικά δεσμευτικές συμφωνίες στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας. Εάν δεν καλύπτετε τις προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop).

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους παρόντες Όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή.  Η από μέρους σας συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) μετά από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής σε αυτούς τους Όρους Χρήσης σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές. Κάθε στοιχείο της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) μπορεί να τροποποιηθεί, να συμπληρωθεί, να διαγραφεί ή να ενημερωθεί χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διέπει τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται ή παρέχονται από εσάς στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop). Για να λάβετε γνώση της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πατήστε το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα: Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

4. ΑΔΕΙΑ – ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP)

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, διαγραμμάτων, εικόνων, υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Ως εκ τούτου, η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, λήψη, μετάφραση και τροποποίηση κάθε μέρους της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) απαγορεύεται ρητά και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Τα εγγεγραμμένα σήματα και ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) είναι σήματα κατατεθέντα και προστατεύονται από τις προαναφερόμενες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατ’ εξαίρεση, επιμέρους τμήματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας μπορεί να αποθηκευτούν ή να αντιγραφούν σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αυστηρά για προσωπική χρήση χωρίς την πρόθεση για εμπορική εκμετάλλευση. Σε περίπτωση αποθήκευσης ή αντιγραφής περιεχομένου από την ιστοσελίδα θα πρέπει να αναφέρεται ως πηγή προέλευσης, αν και αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την παραχώρηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ορισμένα στοιχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) προέρχονται από άλλους φορείς και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των φορέων προέλευσης.

 

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP)

Πλέον των άλλων περιορισμών που ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης, συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

  1. Δεν θα προβαίνετε σε απόκρυψη της προέλευσης πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop).
  2. Δεν θα παρέχετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop).
  3. Δεν θα συνδέεστε και δεν θα χρησιμοποιείτε υπηρεσίες, πληροφορίες, εφαρμογές κλπ που διατίθεται μέσω της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με τρόπο που δεν επιτρέπεται ρητά από την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  4. Δεν θα εισάγετε/φορτώνετε στην ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) στοιχεία που περιέχουν ιούς, Trojans, worms, time bombs ή άλλες ρουτίνες προγραμματισμού υπολογιστών που έχουν σκοπό την πρόκληση ζημιών, την παρεμβολή, την υποκλοπή ή την κατάληψη οποιουδήποτε συστήματος, της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) ή των Πληροφοριών ή που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων.

6. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

α) Εξωτερικές συνδέσεις. Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς ιστοσελίδες και πόρους τρίτων (συνδεδεμένες τοποθεσίες). Οι συνδεδεμένες αυτές τοποθεσίες παρέχονται μόνο για την ευκολία σας και όχι ως τοποθεσίες, των οποίων, το περιεχόμενο φέρει την έγκριση της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν παρέχει υποσχέσεις ή εγγυήσεις όσον αφορά στην ορθότητα, την ακρίβεια, την απόδοση ή την ποιότητα οποιουδήποτε περιεχομένου, λογισμικού, υπηρεσίας ή εφαρμογής υπάρχει σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τοποθεσία. Η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητα των συνδεδεμένων τοποθεσιών ή του περιεχομένου ή των δραστηριοτήτων αυτών των τοποθεσιών. Εάν αποφασίσετε την είσοδο σε συνδεδεμένες τοποθεσίες, αυτό γίνεται με δική σας ευθύνη και δικό σας κίνδυνο. Επιπλέον, η χρήση των συνδεδεμένων τοποθεσιών υπόκειται στις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, συμπεριλαμβανόμενης, αλλά όχι περιοριστικά, της πολιτικής απορρήτου της συνδεδεμένης τοποθεσίας.

β) Εσωτερικές συνδέσεις. Η σύνδεση προς οποιαδήποτε σελίδα της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) άλλη εκτός από την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσω σύνδεσης απλού κειμένου απαγορεύεται αυστηρά εάν δεν υπάρχει ξεχωριστό συμφωνητικό σύνδεσης με την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Κάθε ιστοσελίδα ή άλλη συσκευή που παρέχει σύνδεση προς την τοποθεσία https://www.milanode.gr ή οποιαδήποτε σελίδα είναι διαθέσιμη εντός αυτής, δεν επιτρέπεται (α) να αναπαράγει το Περιεχόμενο, (β) να χρησιμοποιεί περιβάλλον προγράμματος περιήγησης ή περιθωρίου γύρω από το Περιεχόμενο, (γ) να υπονοεί με οποιονδήποτε τρόπο ότι η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ την εγκρίνει, (δ) να παρερμηνεύει οποιαδήποτε κατάσταση, συμπεριλαμβανόμενης της σχέσης της με την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (ε) να παρουσιάζει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, και (στ) να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε λογότυπο ή σήμα της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ χωρίς προηγούμενη ρητή γραπτή άδεια της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

7. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP)

Συμφωνείτε ότι η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, κατά την απόλυτη κρίση της, δικαιούται να τερματίσει ή να αναστείλει τη χρήση της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop), του περιεχομένου ή/και των πληροφοριών της από εσάς, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ή και χωρίς αιτιολογία, ακόμη και αν η πρόσβαση και η χρήση συνεχίσει να επιτρέπεται σε άλλους.  Με την εν λόγω αναστολή ή τον τερματισμό της χρήσης, υποχρεούστε (α) να διακόψετε αμέσως τη χρήση της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) και των υπηρεσιών αυτών και (β) να καταστρέψετε οποιοδήποτε αντίγραφο τμήματος του περιεχομένου έχετε δημιουργήσει τοπικά σε προσωπικό σας  Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, άλλη συσκευή ή άλλο  μέσο αποθήκευσης.  Η πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop), στις Πληροφορίες ή στις Υπηρεσίες μετά από τον τερματισμό, την αναστολή ή τη διακοπή κατά τα ανωτέρω, συνιστά πράξη παράνομης εισόδου.  Επιπλέον, συμφωνείτε ότι η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται έναντι υμών ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε τερματισμό ή αναστολή της πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop), τις Πληροφορίες ή/και τις Υπηρεσίες.

8. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καταβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) και το περιεχόμενο τους στο σύνολο είναι ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, πλήρεις, σωστές και διαθέσιμες.

Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) https://www.milanode.gr.

9. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) https://www.milanode.gr υποχρεούται να συμμορφωθεί με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος οφείλει να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου του διαδικτύου. Ο επισκέπτης αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία που προκλήθηκε στην ιστοσελίδα https://www.milanode.gr από τον επισκέπτη λόγω ακατάλληλων ενεργειών του. Σε περίπτωση άσκησης οποιαδήποτε αγωγής, αξίωσης, διοικητικής ή δικαστικής κατά της ιστοσελίδας, λόγω οποιασδήποτε μορφής παράβαση του, ο τελευταίος αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης.

10. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ερμηνεύεται βάσει των κανόνων καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από την παρούσα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την MILANO DE ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο τηλ. 2106034996 ή στο email: [email protected].