Πολυθρόνες

Μια πολυθρόνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σαλονιού. Χαρίζει ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδική ομορφιά στο χώρο, εξυπηρετώντας λειτουργικά την ανάγκη για άνεση και ταυτόχρονα προσθέτοντας μια ιδιαίτερη πινελιά. Βελούδινες και υφασμάτινες πολυθρόνες για κάθε γούστο συνθέτουν τη συλλογή μας – απολαύστε τις!

ΦΙΛΤΡΑ
ΦΙΛΤΡΑ
Στυλ
Υλικό
Eιδικά χαρακτηριστικά
Καθαρισμός
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολυθρόνας και καναπέ;

Οι κύριες διαφορές μεταξύ μιας πολυθρόνας και ενός καναπέ είναι το μέγεθος και η άνεση. Οι πολυθρόνες είναι συνήθως πιο μικρές από τους καναπέδες και διαθέτουν πιο βαθιά καθίσματα και μαλακές πλάτες, προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία καθιστικού για ένα άτομο.

Ποιο μέγεθος πολυθρόνας πρέπει να επιλέξω;

Το ιδανικό μέγεθος πολυθρόνας εξαρτάται από το μέγεθος του σαλονιού σας και τον διαθέσιμο χώρο. Για μικρότερα σαλόνια, μια πιο συμπαγής πολυθρόνα θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Για μεγαλύτερα σαλόνια, μπορείτε να επιλέξετε μια μεγαλύτερη πολυθρόνα ή ακόμα και μια πολυθρόνα-κρεβάτι.

Ποια υλικά είναι διαθέσιμα για τις πολυθρόνες;

Οι πολυθρόνες διατίθενται σε μια ποικιλία υλικών, όπως ύφασμα, δέρμα, συνθετικό δέρμα και ψάθι. Το καλύτερο υλικό για εσάς εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας, το στυλ διακόσμησης του σαλονιού σας και τις προτιμήσεις σας για την άνεση.

Ποια πρόσθετα χαρακτηριστικά μπορούν να διαθέτουν οι πολυθρόνες;

Πολλές πολυθρόνες διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά για μεγαλύτερη άνεση, όπως:

 • Ανακλινόμενη πλάτη
 • Υποπόδιο
 • Αποθηκευτικός χώρος
 • Μηχανισμό περιστροφής

Αν ψάχνετε άνεση και πολυτέλεια, έχουμε την τέλεια πολυθρόνα για εσάς! 

Οι πολυθρόνες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός άνετου και χαλαρωτικού σαλονιού. Προσφέρουν ένα άνετο κάθισμα για να διαβάσετε ένα βιβλίο, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή απλά να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Με την ποικιλία σχεδίων, υλικών και λειτουργιών που διατίθενται σήμερα, υπάρχει σίγουρα μια πολυθρόνα για να ταιριάξει με τις ανάγκες και το στυλ διακόσμησης του σπιτιού σας. Μέσα στην πλούσια συλλογή μας μπορείτε να βρείτε δερμάτινες πολυθρόνες, πολυθρόνες κρεβάτι, κουνιστές πολυθρόνες και μοντέρνες πολυθρόνες

Γιατί να επιλέξετε πολυθρόνες για το σαλόνι σας;

Οι πολυθρόνες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα πέρα από την άνεση, όπως:

 • Βελτιωμένη άνεση: Οι πολυθρόνες διαθέτουν συνήθως πιο βαθιά καθίσματα και μαλακές πλάτες σε σύγκριση με τους καναπέδες, προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία καθιστικού.

 • Εξοικονόμηση χώρου: Οι πολυθρόνες καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τους καναπέδες, κάτι που τις κάνει ιδανικές για μικρότερα σαλόνια. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε διάφορες γωνίες του σαλονιού για να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους ανάπαυσης.

 • Ποικιλία στυλ: Οι πολυθρόνες διατίθενται σε μια πληθώρα στυλ, από μοντέρνες και μίνιμαλ μέχρι κλασικές και παραδοσιακές. Μπορείτε να βρείτε πολυθρόνες που να ταιριάζουν με την υπάρχουσα διακόσμηση του σαλονιού σας.

 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Πολλές πολυθρόνες διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά για μεγαλύτερη άνεση, όπως ανακλινόμενες πλάτες, υποπόδια και αποθηκευτικούς χώρους.

Η Milanode διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πολυθρόνων σε διάφορα στυλ, μεγέθη και υλικά για να βρείτε την ιδανική για το σπίτι σας. Από μοντέρνες πολυθρόνες με μίνιμαλ σχεδιασμό μέχρι άνετες πολυθρόνες-ρελάξ με ανακλινόμενη πλάτη και υποπόδιο, έχουμε κάτι για κάθε γούστο και ανάγκη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε μια πολυθρόνα. 

 • Δημιουργήστε μια γωνιά ανάγνωσης: Τοποθετήστε μια άνετη πολυθρόνα δίπλα σε ένα φωτιστικό δαπέδου και ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού για να δημιουργήσετε τη δική σας γωνιά ανάγνωσης. Προσθέστε μερικά μαξιλάρια για επιπλέον άνεση.

 • Χαλαρώστε μπροστά στην τηλεόραση: Μια άνετη πολυθρόνα-ρελάξ με υποπόδιο είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά.

 • Προσθέστε μια πινελιά χρώματος: Εάν το σαλόνι σας έχει ουδέτερα χρώματα, επιλέξτε μια πολυθρόνα σε έντονο χρώμα για να προσθέσετε μια έντονη πινελιά στον χώρο σας. 

 • Βελτιώστε τη ροή του χώρου: Τοποθετήστε μια πολυθρόνα στρατηγικά για να βελτιώσετε τη ροή του χώρου στο σαλόνι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε μια πολυθρόνα για να οριοθετήσετε οπτικά μια γωνιά ανάγνωσης ή να δημιουργήσετε μια πιο cozy ατμόσφαιρα.