Η εταιρία Milanode δημιουργήθηκε το 1999 με το πρώτο κατάστημα στην λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή του Γέρακα. Μετά από αρκετά χρόνια τα τρία πλέον καταστήματα της εταιρίας στην Αττική (Λ.Κηφισίας 189 Μαρούσι, Λ.Ποσειδώνος 17 Άλιμος, Λ. Μαραθώνος 81 Γέρακας) έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες μελετώντας και διακοσμώντας τους χώρους τους.

Η Milanode μετά από σταθερά βήματα μέσα στο χώρο του επίπλου, του φωτιστικού και γενικά της διακόσμησης κατατάσσεται πλέον στις πιο αξιόπιστες και σταθερές εταιρίες του κλάδου. Βασικό πλεονέκτημά της, που την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες του χώρου, αποτελεί η δυνατότητά της να συνδυάζει ποιότητα, υψηλή αισθητική (design) και ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πλούσια γκάμα επίπλων και φωτιστικών της milanode απαρτίζεται από μοναδικές συλλογές γνωστών ιταλικών και διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων μοντέρνου ύφους και απαράμιλλης ποιότητας, αλλά και όχι μόνο! Επιπλέον τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δημιούργησε έναν απόλυτα εκσυγχρονισμένο εργοστασιακό χώρο, στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη του αγοραστικού κοινού αλλά και να δώσει στο ελληνικό έπιπλο την πολύτιμη αξία που του αναλογεί.

Κύριος στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας φροντίζει γι αυτό σε καθημερινή βάση.