Γιατί MilanoDe

Δεν αποτελεί νέο το ότι μερικοί από τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον κόσμο συνεργάζονται με αντίστοιχα αναγνωρισμένες μάρκες επίπλων υψηλής ποιότητας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που περιμένουμε: εκπληκτικό. Οι σχεδιαστές μπορούν και εκφράζονται με τρόπους που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα είχαν την δυνατότητα να κάνουν και οι εταιρίες επίπλων λαμβάνουν σημαντική αναγνώριση: μια συνεργασία απολύτως ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές.

Γιατί οι ειδικοί εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, στρέφονται σε custom σχέδια επίπλων

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στον σχεδιασμό ενός χώρου, τα έπιπλα παίζουν ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο. Αν σκεφτείς τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν τα έπιπλα στο στυλ, τη διάταξη, την ισορροπία, ακόμη και την οπτική αισθητική ενός χώρου, είναι αναμενόμενο ότι οι έμπειροι σχεδιαστές καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρουν τα τέλεια κομμάτια.

Ωστόσο, είναι πρακτικά αδύνατο να επιμεληθείς έναν αυθεντικό και εξατομικευμένο χώρο όταν περιορίζεσαι σε κοινότυπα έπιπλα μαζικής παραγωγής. Είτε θα αντιμετωπίσεις χωροταξικές προκλήσεις σε κάποια δωμάτια, είτε θα θες απλά να εμφυσήσεις στο χώρο τη μοναδική πινελιά που μόνο εσύ μπορείς να δημιουργήσεις. Η λύση βρίσκεται στα προσαρμοσμένα έπιπλα τα οποία μόνο μια καταξιωμένη εταιρία με ειδίκευση στον σχεδιασμό και την υλοποίησή τους μπορεί να προσφέρει.

Αν αναζητάς την καλύτερη δυνατή συνεργασία ώστε να υλοποιήσεις το όραμά σου, η MilanoDe μπορεί να σου παρέχει πλήθος υπηρεσιών με τις οποίες θα δημιουργήσεις μοναδικούς χώρους οι οποίοι δεν θα προσαρμόζονται μόνο στο budget των πελατών σου αλλά θα έχουν τον μέγιστο βαθμό εξατομίκευσης, χρηστικότητας και αισθητικής.

Inspiration

Η δουλειά μας είναι πάντα η καλύτερη διαφήμισή μας. Βρες παρακάτω μερικές ιδέες για το πως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε στην υλοποίηση του οράματός σου.

 1. Ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης ξενοδοχειακών χώρων, καλύπτοντας από minimal δωμάτια έως και σουίτες. Ειδικές τιμές για XL King size κρεβάτια & τα hotel collection στρώματά μας
 1. Συνεδριακά τραπέζια & μοναδικά XL τραπέζια από μασίφ ξύλο καθώς και executive διευθυντικά γραφεία
 1. Επενδύσεις τοίχων με τρισδιάστατες διακοσμητικές επιφάνειες που απογειώνουν την αισθητική και μοναδικότητα του χώρου
 1. Ειδικές κατασκευές από μασίφ ξύλο απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο
 1. Ξεχωριστές συνεργασίες στον τομέα της εστίασης & δυνατότητες εξατομικευμένης διαμόρφωσης χώρου με ειδικές κατασκευές για πάγκους bar και ειδική πολιτική παραγγελιών πολλών τεμαχίων σε τραπεζάκια, καρέκλες & barstool
 1. Μελέτη και κατασκευή welcome reception desks καθώς και ειδικών εφαρμογών parametric design σε εσωτερικούς χώρους
 1. Ειδικές κατασκευές XXL καναπέδων για βίλλες και σαλόνια με άπλετο διαθέσιμο χώρο
 1. Ξεχωριστά πολυμορφικά συστήματα καναπέδων για τις ανάγκες μεγάλων επαγγελματικών χώρων

Υπηρεσίες για αρχιτέκτονες, αρχιτεκτονικά γραφεία, σχεδιαστές & διακοσμητές εσωτερικών χώρων

 • Είσαι αυτός που θα μας παρουσιάσει το γεμάτο πάθος όραμά του;
 • Είσαι εκείνος, που αναζητά την εταιρεία που θα δώσει στις ιδέες του σάρκα και οστά;
 • Μήπως είσαι ο designer, που δεν εφησυχάζει σε τυποποιημένες λύσεις;
 • Θέλεις να δεις την αρχιτεκτονική σου πρόταση, ντυμένη με σύγχρονα έπιπλα, κατασκευασμένα στα μέτρα που θα υποδείξεις;

Σε μία ταχύτατα μεταβαλλόμενη καθημερινότητα, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η συνεργασία με επαγγελματίες σαν εσένα, μας βοηθά να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των ανθρώπων. Συνεργαζόμενοι με αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που σκέφτονται και τολμούν, είναι για εμάς η καλύτερη πρόκληση για το μέλλον. Η ουσία της επιτυχούς συνεργασίας, έγκειται στην επικοινωνία. Η επικοινωνία είναι και για εμάς το κλειδί, πίσω από κάθε επαγγελματική σχέση που δημιουργούμε.

Η συνεργατική διαδικασία σχεδιασμού που θα βιώσεις κοντά μας, θα γίνει και για σένα αναπόσπαστο κομμάτι του δημιουργικού σου έργου. Μπορείς να μοιραστείς το όραμα σου και να εργαστείς συνδυάζοντας τις δικές σου με τις δικές μας δυνάμεις, ούτως ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και όσο οι ενδιαφερόμενοι θα επιδιώκουν να παρακολουθήσουν την ευχάριστη αυτή διαδικασία από κοντά, τόσο θα συνειδητοποιούν ότι η συνεργασία αυτή εξελίσσεται υπέρ τους και όλα βαίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

Προνόμια

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σου και να αναπτύξουμε μία σχέση δημιουργική και αμφίδρομα ωφέλιμη.

 • Executive συνεργασίες με κλιμακούμενα οφέλη, στοχεύοντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες
 • Κατηρτισμένοι in-house σχεδιαστές CAD και υπερσύγχρονες μηχανές CNC που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνθέσετε το πιο απαιτητικό, ακραίο και εντυπωσιακό έπιπλο
 • Ειδική και έμπειρη ομάδα παράδοσης και εγκατάστασης
 • Ολοκληρωμένες λύσεις για ότι θελήσεις, από ένα δωμάτιο, ολόκληρο σπίτι μέχρι και ξενοδοχείο
 • Γρήγορη & κατά προτεραιότητα παράδοση στα ετοιμοπαράδοτα είδη μας

Είναι γεγονός ότι η ομαδική εργασία, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα και πολλαπλασιάζει την επιτυχία.

Συγκέντρωσε όλες τις ιδέες σου και επικοινώνησε μαζί μας. Θέλουμε πολύ να τις ακούσουμε. Μία συνεργασία εξαιρετική μας περιμένει…