Οι φιλοξενούμενοι των ξενοδοχείων ή των Αirbnb δωματίων, περιμένουν πλέον πολλά από τις παροχές τους και ο σχεδιασμός επίπλου και η διακόσμηση, είναι μεγάλο μέρος αυτών. Με κύκλους ανακαίνισης που κυμαίνονται μεταξύ 5 και 7 ετών, είναι σημαντικό να επιλέξεις πολύ προσεκτικά τις νέες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού. Το τελευταίο πράγμα που θες, είναι να καταλήξεις σε ένα σχέδιο που γρήγορα θα θεωρηθεί ξεπερασμένο.

Στη Milanode έχουμε ως στόχο να κάνουμε το χώρο σας μοναδικό παρέχοντας μεγάλη ποικιλία, άριστης ποιότητας από ξενοδοχειακά έπιπλα & Airbnb έπιπλα.

Εμείς αφουγκραζόμαστε τόσο τον επαγγελματία όσο και τον φιλοξενούμενο. Γι αυτό και κατανοούμε τη σπουδαιότητα του δημιουργικού αυτού έργου.

Με 3D απεικόνιση της πρότασης μας, μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου ότι η επιχείρηση σου είναι στα καλύτερα χέρια. Το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα με λύσεις ρεαλιστικές, προσαρμοσμένες στα μέτρα σου. Ειδικές κατασκευές, δια χειρός Milanode, στελεχώνουν άριστα και το πιο απαιτητικό σημείου του χώρου σου. Έπιπλα μοναδικού design, θα αφήσουν εσένα απόλυτα ευχαριστημένο και το βιβλίο εντυπώσεων σου, με τις καλύτερες κριτικές.

Είτε μεγάλο, είτε μικρό είναι το έργο που μας αναθέτεις, η πολιτική που ακολουθούμε είναι ακριβώς η ίδια. Κατόπιν πολλαπλών συναντήσεων, η κεντρική ιδέα κλιμακώνεται σε ολοκληρωμένη λύση. Με την ειδική τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουμε, σε κάθε περίπτωση θα μείνεις ικανοποιημένος. Ούτως ή άλλως η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις. Η αξία είναι αυτό που παίρνεις. Και η αξία όσων από κοινού δημιουργήσουμε θα είναι ανεκτίμητη.


Our Projects

Mία ενδεικτική παρουσίαση από επιτυχημένες συνεργασίες μας με τον ξενοδοχειακό και Airbnb τομέα, είναι στη διάθεση σου για να μελετήσεις τον τρόπο που δουλεύουμε στην πράξη και γιατί όχι να εμπνευστείς και για το δικό σου χώρο.