Έπιπλο τηλεόρασης Benerito

Το έπιπλο τηλεόρασης Benerito είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, προσθέτοντας ζεστασιά και μια πινελιά φυσικής κομψότητας στο σαλόνι σας. Το ξύλο διαθέτει ένα λείο φινίρισμα, δημιουργώντας μια οπτικά ελκυστική αντίθεση με τα κομψά μεταλλικά πόδια. Η λειτουργικότητα συναντά το στυλ με τον άφθονο αποθηκευτικό χώρο που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τα απαραίτητα για την ψυχαγωγία σας.

Τιμή προϊόντος, σε χρώμα δρυός, ξεκινάει από:

843 €
531 €
Χωρίς απόθεμα - Αναμένεται σύντομα
25 Years Anniversary with offers up to -40% off

Γιορτάστε μαζί μας 25 ΧΡΟΝΙΑ MILANODE με μοναδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε όλη τη συλλογή μας! Επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις στα showrooms μόνο.

έως
-40%
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

Λειτουργικά και καλαίσθητα, τα έπιπλά μας φροντίζουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, αλλά κι επιθυμία. Άνεση και ποιότητα, πρωτότυπα και μοντέρνα έπιπλα, καθαρές γραμμές και φυσικά φιλική κι άμεση εξυπηρέτηση, όλα αυτά χαρακτηρίζουν την εμπειρία σας στη Milanode. 

Τι διάσταση θες;
Διάσταση
Διάσταση
Τι υλικό θες;
  • Αλέκιαστο
  • Αδιάβροχο
Υλικό
Υλικό
Χρώμα
Χρώμα

Σημείωση: Οι φωτογραφίες των υλικών ενδέχεται να διαφέρουν τονικά ελαφρώς από το τελικό προϊόν