Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Έπιπλο τηλεόρασης Vittore Tree

Το έπιπλο τηλεόρασης Tree είναι η κομψή επιλογή για όλους εσάς που δεν θέλετε ένα έπιπλο απλά για να τοποθετήσετε την τηλεόραση σας. Το στοιχείο που το κάνει μοναδικό είναι, το ράφι που έξυπνα προεξέχει και δημιουργεί μία ανάλαφρη αίσθηση. Προτιμήστε ξύλο στο πάνω μέρος και στις όψεις, τεχνοτροπία τσιμέντου, κεραμική ή ακόμη και λάκα και τονίστε υπέροχα τον σχεδιασμό του.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

Λειτουργικά και καλαίσθητα, τα έπιπλά μας φροντίζουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, αλλά κι επιθυμία. Άνεση και ποιότητα, πρωτότυπα και μοντέρνα έπιπλα, καθαρές γραμμές και φυσικά φιλική κι άμεση εξυπηρέτηση, όλα αυτά χαρακτηρίζουν την εμπειρία σας στη Milanode. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!