Πάγκος, να βάλω;

Και βέβαια να βάλετε. Όχι μόνο γιατί είναι η πιο δυναμική τάση που πέρασε για την τραπεζαρία τα τελευταία χρόνια, αλλά επειδή μπορεί να στηρίξει κάθε στυλ, κάθε εποχή, κάθε σπίτι.

Τραπεζαρία με πάγκο
Τραπεζαρία με πάγκο

Είτε σε επίσημη είτε σε ανεπίσημη περίσταση, ο πάγκος επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να καθίσουν σε ένα τραπέζι (σε σύγκριση με ένα που έχει μόνο καρέκλες) και μπορεί να προσφέρει σημαντικά στοιχεία ιδιαίτερου στυλ για τη συνολική αισθητική της τραπεζαρίας σας. Αντί για τις καρέκλες λοιπόν, που κάθε μία οριοθετεί τη θέση ενός ατόμου σε ένα τραπέζι, ο πάγκος έρχεται δυναμικά, για να δώσει μία πιο ανάλαφρη αίσθηση στην εικόνα της στυλιζαρισμένης τραπεζαρίας, φέρνοντας μας πιο κοντά. Εκτός από αυτό, η τραπεζαρία με πάγκοδείχνει μεγαλύτερη, εντυπωσιακότερη και πιο ευρύχωρη. Ιδανικά επιλέξτε να τοποθετήσετε τον πάγκο από την πλευρά που μπορεί να ακουμπήσει σε τοίχο, έτσι ώστε όσοι τον χρησιμοποιούν ως κάθισμα, να κάθονται πιο άνετα.

τραπεζαρία με πάγκο

Αν πάλι η διάταξη του χώρου δε σας το επιτρέπει, επιλέξτε να τοποθετήσετε τον πάγκο από την μπροστινή πλευρά του τραπεζιού, έτσι ώστε να αποφευχθεί το αφιλόξενο θέαμα της πλάτης των καθισμάτων.

Και όσες σκέψεις έχουν περάσει, που βρίσκουν την ιδέα αυτή κατάλληλη μόνο για country, rustic στυλ ή ακόμη και ” για το εξοχικό “, καλά θα κάνουν να οπισθοχωρήσουν. Τα παγκάκια του πάρκου, έχουν ήδη διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσουν σήμερα να πλαισιώνουν το τραπέζι σας, αλλά και να παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό του σπιτιού σας. Η πρόταση του πάγκου που πλαισιώνει από τις πιο κλασσικές μέχρι τις πιο μοντέρνες τραπεζαρίες για το σαλόνι ή την κουζίνα σας, ήρθε για να μείνει…

Κάντε την υπέρβαση και δοκιμάστε μία γρήγορη και οικονομική ανανέωση σε έπιπλα και διακόσμηση που θα σας ωφελήσει !

Τραπέζι με πάγκο

Τραπέζι με πάγκο

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *