Πάγκος Forest Metal

Να βάλει και μάλιστα άμεσα. Όχι μόνο γιατί είναι η πιο δυναμική τάση που πέρασε για την τραπεζαρία τα τελευταία χρόνια, αλλά επειδή μπορεί να στηρίξει κάθε στυλ, κάθε εποχή, κάθε σπίτι.

Τραπεζαρία με πάγκο

Πάγκος Thor metal

Είτε σε επίσημη είτε σε ανεπίσημη περίσταση, ο πάγκος δίνει σαφώς περισσότερους καθήμενους σε ένα τραπέζι, σε σύγκριση με ένα που έχει μόνο καρέκλες. Παράλληλα αναβαθμίζει σημαντικά σε στυλ την αισθητική της τραπεζαρίας, μέσα από την απλότητα και τη δυναμική της κατασκευής του. Αντί για τις καρέκλες λοιπόν, που κάθε μία οριοθετεί τη θέση ενός ατόμου σε ένα τραπέζι, ο πάγκος δηλώνει μία πιο ανάλαφρη εικόνα της στυλιζαρισμένης κατά άλλα τραπεζαρίας, φέρνοντας όσους κάθονται πιο κοντά.

Πάγκος Falcone

Πως αναδεικνύει το χώρο της τραπεζαρίας ένας πάγκος

Η τραπεζαρία με πάγκο, δείχνει μεγαλύτερη, εντυπωσιακότερη και είναι κυριολεκτικά πιο ευρύχωρη. Ιδανικά, επιλέξτε να τοποθετήσετε τον πάγκο από την πλευρά που μπορεί να ακουμπήσει σε τοίχο, έτσι ώστε όσοι τον χρησιμοποιούν ως κάθισμα, να κάθονται πιο άνετα. Αν πάλι η διάταξη του χώρου δε σας το επιτρέπει, επιλέξτε να τοποθετήσετε τον πάγκο από την πλευρά του τραπεζιού που κοιτάει στο χώρο, έτσι ώστε να αναδειχθεί τόσο ο πάγκος όσο και το ίδιο το τραπέζι, που μέχρι πρότινος κρύβονταν από τις πλάτες των καθισμάτων.

Πάγκος Forest single crystal

Σε ποιο στυλ ανήκει η τραπεζαρία με πάγκο

Πόσες φορές στη διάρκεια αυτού του άρθρου δε σκεφτήκατε ότι η πρόταση αυτή είναι κατάλληλη μόνο για country, rustic στυλ ή αυστηρά για εξοχικές κατοικίες; O πάγκος όμως, διένυσε πολύ δρόμο μέσα στην ιστορία του επίπλου, με διάφορες παραλλαγές στην κατασκευή του για να καταφέρει σήμερα να πλαισιώσει το τραπέζι, αλλά και να παίξει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό του σπιτιού σας. Η πρόταση του πάγκου που συνοδεύει από τις πιο κλασσικές μέχρι τις πιο μοντέρνες τραπεζαρίες για το σαλόνι ή την κουζίνα σας, ήρθε για να μείνει.

Πάγκος Solidus

Πάγκος Piano

Πάγκος Forest double crystal

Διάβασε σχετικά