Τραπέζι Vitale Marble

Ποιος είναι άραγε ο ορισμός, ή η συνταγή εκείνη που οφείλει κάποιος να ακολουθήσει προκειμένου να πετύχει ένα μοντέρνο στυλ στο χώρο του; Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, σε σύγχρονη πάντα τάση, για να φτάσει κάποιος επιτυχημένα στο μοντέρνο στυλ.

Μοντέρνο στυλ και Minimal style, είναι το ίδιο;

Παλαιότερα, ορίζαμε το μοντέρνο στυλ στα έπιπλα εσωτερικού χώρου ως αποκλειστικά μινιμαλιστικό. Η μετάφραση του minimal ήταν το μοντέρνο. Ελάχιστα έπιπλα μέσα στον χώρο, λευκό, γκρι, μαύρο, λιτές γραμμές, έπιπλα αυστηρά και συγκεκριμένα.

Βιβλιοθήκη Placido

Η αλήθεια είναι, ότι ένας από τους πιο φημισμένους εκπροσώπους του μοντέρνου στυλ είναι ο μινιμαλισμός! Άλλωστε η βασική αρχή του μοντέρνου στυλ LESS IS MORE, στο μινιμαλισμό βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της. Είναι όμως ο μοναδικός;

Πολυθρόνα Barcelona

Σύγχρονες εκφράσεις του μοντέρνου στυλ

Minimal, modern electric, new ethnic, mid century modern και high rustic, είναι μόνο μερικές από τις εκφράσεις που λίγο ή πολύ εκπροσωπούν το μοντέρνο στυλ. Οι συνδυασμοί μάλιστα μερικών από αυτών, είναι δυνατό να μας δώσουν εκρηκτικά αποτελέσματα μέσα στον χώρο. Το ενδιαφέρον είναι, ότι πλέον το μοντέρνο έπιπλο έχει αποκτήσει προσωπικότητα. Ενδεχομένως και περισσότερες από μία, πράγμα που σημαίνει εξέλιξη για το design και τη σύγχρονη διακόσμηση.

Πολυθρόνα Bubble

Η έννοια μοντέρνο, δεν απαντά μόνο σε ένα στυλ. Είναι περισσότερο μια στάση ζωής όπου το design και η λειτουργικότητα δίνουν την πιο αρμονική συνάντηση με τα έπιπλα, τα χρώματα, τα υφάσματα, τις υφές και το φώς

Κονσόλα Rest

Live Modern 

Όλη η συλλογή της Milanode σε μοντέρνα έπιπλα σπιτιού.