Αν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τη φύση και την ιστορία, το νησί της Σάμου αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας. Ανήκει στο συγκρότημα των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Είναι το νησί του διάσημου μαθηματικού Πυθαγόρα, του φιλόσοφου Επίκουρου και του αστρονόμου Αρίσταρχου (του πρώτου επιστήμονα που πρότεινε ότι η γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο). Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία είναι επίσης γνωστή ως η γενέτειρα της αρχαίας θεάς Ήρας.

Ανακαλύψτε τα καταπράσινα τοπία, τις εκπληκτικές παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά καθώς και τα πανέμορφα χωριά του νησιού, όπως οι Μανωλάτες, οι Βουρλιώτες και η Άμπελος. Δοκιμάστε τις παραδοσιακές λιχουδιές του νησιού και το περίφημο τοπικό κρασί Μοσχάτο που παράγεται στη Σάμο από τα αρχαία χρόνια.

Παραλία Τσαμαδού, photo by Invasla

Ταξίδι με προορισμό την πολυτέλεια και τη φυσική ομορφιά στο γαλαζοπράσινο νησί της Σάμου

Σε κάθε ταξίδι μας αναζητούμε περισσότερο από ένα απλό κατάλυμα. Ψάχνουμε για εκείνο το μαγικό σημείο που θα μας κλέψει την καρδιά και θα μας προσφέρει έναν κόσμο από άνεση και ομορφιά, έναν παράδεισο ανάπαυσης που θα συνδυάζει την πολυτέλεια των εσωτερικών χώρων με τη φυσική ομορφιά του καταπράσινου τοπίου και την θάλασσα.

Το συγκρότημα του Penny Luxury Apartments ανταποκρίνεται πλήρως στις πιο πάνω προσδοκίες και βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το Κοκκάρι, το γραφικό χωριό της Σάμου με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τους φιλόξενους κατοίκους και τις καταγάλανες παραλίες.

Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, η πρώτη εικόνα είναι η εκθαμβωτική πισίνα που απλώνεται μπροστά σας. Με κοσμοπολίτικο σχεδιασμό, λάμπει σαν κρυστάλλινος καθρέφτης και παρέχει μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Στους εσωτερικούς χώρους του συγκροτήματος σας καλωσορίζει ένας κόσμος που αγκαλιάζει τους επισκέπτες του με ποιότητα, άνεση και μια μοναδική αισθητική.

Κάθε έπιπλο επιλεγμένο από τη Milanode και κάθε διακοσμητική λεπτομέρεια συμβάλλει στη δημιουργία μιας εμπειρίας που θα μείνει αξέχαστη στην καρδιά και τη μνήμη των επισκεπτών.

Περιήγηση στα δωμάτια και τις σουίτες

Στο καθιστικό με τον άνετο καναπέ κρεβάτι Freddo η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη ζωντάνια και φως, αποπνέοντας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.

Τραπεζάκι μασίφ καρυδιά Walnut Bole, στρογγυλό ανάκλινδρο Gabriella, καναπές κρεβάτι Freddo, επιδαπέδιο φωτιστικό Solid

Η επιλογή χρωμάτων στον μεγάλο γωνιακό καναπέ Bernardo, σε απαλές αποχρώσεις του γκρι και του καφέ και η φυσική καρυδιά στα τραπεζάκια Porcino, δημιουργούν μια αίσθηση αγκαλιάς και ένθερμης φιλοξενίας. Η φυσική φωτεινότητα από τα μεγάλα παράθυρα γεμίζει τον χώρο με αισιοδοξία και θετική ενέργεια με το φυσικό φως να διαχέεται, δημιουργώντας μια αίσθηση καθαρότητας και ελευθερίας.

Καναπές γωνιακός Bernardo, τραπεζάκια Porcino, βοηθητικά τραπεζάκια Cycle & Frodo, κρεμαστό φωτιστικό Line

Στην τραπεζαρία οι γραμμές σχεδιασμού είναι κομψές και διαχρονικές, ενώ η επιλογή του τραπεζιού Viking Metal αναδεικνύει την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική. Η μασίφ κατασκευή εγγυάται τη μακρά διάρκεια του, ενώ η λειτουργικότητά του, προσφέρει έναν χώρο άνετο και φιλόξενο για κάθε στιγμή της ημέρας. Οι καρέκλες Toro, επίσης κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο καρυδιάς, συμπληρώνουν την τραπεζαρία με μια αίσθηση ομοιομορφίας και συνοχής. Η αντοχή και η ανθεκτικότητά τους είναι αντάξιες της υψηλής ποιότητας και της αισθητικής που διακρίνει όλο το συγκρότημα.

Τραπεζαρία Viking Metalκαρέκλες Toro

Κρεβατοκάμαρα: η καρδιά της απόλυτης χαλάρωσης

Τα κρεβάτια σε ένα κατάλυμα διακοπών, αποτελούν την ουσία της άνεσης και της χαλάρωσης και η σωστή επιλογή τους κάνει τη διαφορά, μεταξύ μιας απλής διανυκτέρευσης και μιας αξέχαστης εμπειρίας.

Στην καρδιά των κοιτώνων βρίσκουμε τα κρεβάτια Montreal και North & Forest, με τα ξύλινα κεφαλάρια να είναι οι πρωταγωνιστές τους. Το ξύλο, με την φυσική του ομορφιά και τη ζεστασιά που αποπνέει, δημιουργεί μια αίσθηση φιλοξενίας και ευεξίας. 

Κρεβάτι διπλό North με γαλάζιο υγρό κρύσταλλο & ανοιχτή ντουλάπα σε Δρυς rustic

Σημαντική ωστόσο είναι και η επιλογή των στρωμάτων, φυσικά από την πλούσια συλλογή της Milanode. Στα δωμάτια, η άνεση είναι βασική προτεραιότητα και τα στρώματα προσφέρουν την απόλυτη στήριξη και άνεση. Από τα επιτυχημένα στρώματα, με συνδυασμό ελατηρίων και αφρώδους υλικού, μέχρι τα μνήμης αφρού, που προσαρμόζονται στην καμπύλη του σώματος, κάθε επιλογή είναι σχεδιασμένη για να παρέχει τον απόλυτο ύπνο και την ξεκούραση που όλοι αναζητούμε στις λίγες μέρες των διακοπών μας.

Κρεβάτι διπλό Forest, βοηθητικά τραπεζάκια-κομοδίνα Cycle

H χαλαρή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ενισχύεται με boho φωτιστικά, καθρέφτες με ξύλο και εξωτικά διακοσμητικά, ενώ αποθηκευτικοί χώροι ενισχύουν την λειτουργικότητα.

Καθρέπτες Canale, κλειστή ντουλάπα σε καρυδιά forest, τραπεζάκι βοηθητικό Forest Metal, καθρέπτης Dilema & καθρέπτης Valley

Η Milanode με έντονη παρουσία και ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων τόσο σε Indoor αλλά και Outdoor έπιπλα, συνεχίζει να εκπλήσσει με την ανανεωμένη προσέγγισή της και στα έπιπλα μπάνιου. Για τα Penny luxury Apartments δημιούργησε αξιόπιστα και ανθεκτικά custom made έπιπλα, σε μασίφ ξύλο καρυδιάς και μέταλλο, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με το design, προσφέροντας έτσι ένα απροσδόκητο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η Milanode επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον κλάδο του οικιακού αλλά και ξενοδοχειακού επίπλου και τηρεί κάθε στιγμή τη δέσμευσή της στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής ανταποκρινόμενη με επιτυχία στις ανάγκες και τις προσδοκίες όσων την επιλέγουν.

Μέσω της εξειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών της, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σχεδιασμένες να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και στυλ. Επιπλέον, προβάλλει διαρκώς καινοτόμες ιδέες και σχέδια και γίνεται σύμμαχος στη δημιουργία χώρων που αντικατοπτρίζουν την αισθητική και τη φιλοσοφία που επιθυμεί να προβάλλει ο κάθε επαγγελματίας στο κατάλυμα του.

Διάβασε σχετικά