Ήρθε η στιγμή που η εταιρεία μας ξεκινά να διακλαδίζεται, δίνοντας την ευκαιρία σε φιλόδοξους επαγγελματίες σαν εσένα, να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση, με τη βοήθεια και την υποστήριξη μας. Έτσι θα αναπτυσσόμαστε σαν μία μεγάλη ομάδα, εφαρμόζοντας την αποδεδειγμένη φόρμουλα για επιτυχία.

Το franchising, σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς, γύρω από ένα δημοφιλές Brand Name, ενώ τρέχεις τη δική σου επιχείρηση! Πρόκειται για μία επιβραβευτική επιλογή που θα σε ανταμείψει. Και το καλύτερο; Νιώθεις σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί ικανοί συνεργάτες μέσα στην επιχείρηση αυτή με τεράστια εμπειρία, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς για συμβουλές ανά πάσα στιγμή.

Εμείς, ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στη Milanode οικογένεια μας.

Εάν είσαι πρόθυμος να διαθέσεις χρόνο για να γνωρίσεις τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, είναι βέβαιο ότι το όνειρό σου να αποκτήσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση μέσα σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με την έναρξη μιας ανεξάρτητης, θα γίνει πραγματικότητα. Περιμένουμε με χαρά να μεταφέρεις την αγάπη μας για το έπιπλο και τη διακόσμηση. Το εταιρικό μας προφίλ και η αναγνωρισιμότητα της εταιρείας, θα γίνουν για σένα τα καλύτερα όπλα για το νέο επιχειρηματικό σου βήμα. Η επιχείρηση σου ξεκινά με ένα προφίλ γνώριμο, με το οποίο το καταναλωτικό κοινό είναι ήδη εξοικειωμένο και εμπιστεύεται.

The sky is the limit για έναν Milanode franchisee. Φιλοδοξία, εργατικότητα, επαγγελματική συνείδηση και αγάπη γι αυτό που κάνουμε.

Πάρε την απόφαση και επικοινώνησε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να σου δείξουμε πόσο χαιρόμαστε να βλέπουμε την ομάδα μας να μεγαλώνει, να προοδεύει και να γίνεται καλύτερη.