Καναπές Firenze Pillow

Και ενώ έχεις την τάση να ξεχωρίζεις τα πιο καλόγουστα έπιπλα και αντικείμενα, συνήθως ξεχωρίζεις και τα ακριβότερα, οπότε και απογοητεύεσαι. Στη Milanode, δε θα χρειαστεί να βιώσεις κάτι αντίστοιχο. Ταξιδεύουμε συνεχώς στο εξωτερικό και δημιουργούμε καθημερινά καινούριες ιδέες και προτάσεις, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε για σένα σύγχρονα και μοντέρνα έπιπλα με προσιτό κόστος, που δε στερούνται σε αισθητική ή πολυτέλεια.

Ούτως ή άλλως και εμείς πιστεύουμε ότι τα όμορφα έπιπλα, πρέπει να είναι προσιτά

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η επίπλωση ενός ολόκληρου σπιτιού ή ακόμη και ενός δωματίου, μπορεί να είναι μία αρκετά δαπανηρή κίνηση. Επειδή όμως εσύ γνωρίζεις πολύ καλά τι σου αρέσει, οργάνωσε το χώρο που θέλεις να στελεχώσεις με νέα και μοναδικά έπιπλα εντός budget, χωρίς να αναγκαστείς να καταφύγεις σε τυποποιημένες λύσεις ή λύσεις ανάγκης.

Τραπέζι Fiorenza Cycle

Είτε ψάχνεις λοιπόν για συνολική επίπλωση, είναι για ένα μεμονωμένο έπιπλο, όπως ένα πολύ ιδιαίτερο κρεβάτι, ή έναν ιταλικού design καναπέ, με την εγγύηση της Milanode μαζί σου, θα γυρίζεις καθημερινά σπίτι σου ενθουσιασμένος.

Καρέκλα Domenico

Ποιότητα και design μαζί, είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας, που της επιτρέπει να μπει και στο δικό σου σπίτι. Μία ουσιαστική «δούναι και λαβείν» σχέση χτίζεται κάθε φορά, που στόχος μας είναι να εξελιχθεί σε μακροχρόνια και εσύ να επιστρέφεις κάθε φορά απόλυτα ικανοποιημένος.

Τραπεζάκι Osvaldo