Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Βιβλιοθήκη Vicky

Όταν έχουμε κατά νου, μία διαχρονική και με την κλασική έννοια βιβλιοθήκη, η επιλογή της Vicky είναι μονόδρομος. Οι σπάνιοι τόμοι και τα αγαπημένα σας βιβλία έχουν βρει το μέρος που θα τα φιλοξενήσει και θα τα προστατέψει. Καθαρές γραμμές με μία μικρή εναλλαγή στα χωρίσματα που προσθέτει, στυλ. Ιδιαίτερο πλεονέκτημα η δυνατότητα προσθήκης κλειστών στοιχείων για ότι δεν επιθυμούμε να είναι ορατό.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

Λειτουργικά και καλαίσθητα, τα έπιπλά μας φροντίζουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, αλλά κι επιθυμία. Άνεση και ποιότητα, πρωτότυπα και μοντέρνα έπιπλα, καθαρές γραμμές και φυσικά φιλική κι άμεση εξυπηρέτηση, όλα αυτά χαρακτηρίζουν την εμπειρία σας στη Milanode. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!