Αν κανείς αντιμετώπιζε το σπίτι σαν στοιχείο μελέτης, τότε σίγουρα το σαλόνι θα αποτελούσε τον πυρήνα του. Πώς όμως καλοσχεδιάζεις έναν πυρήνα;

Μήπως παρατηρώντας πολύ καλά το εσωτερικό του; Ο καναπές, οι πολυθρόνες, το τραπεζάκι σαλονιού, η βιβλιοθήκη, είναι οι πρωταγωνιστές του εσωτερικού χώρου, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση, συνθέτουν τον αγαπημένο χώρο του σαλονιού.

Έπιπλα και διακόσμηση σαλονιού

Στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα σπίτια, αμέσως μετά την είσοδο στο εσωτερικό, συναντά κανείς το σαλόνι. Είναι το κομμάτι εκείνο του χώρου, που φιλοξενεί τις προσωπικές μας στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Ασφαλώς, είναι και πολύ περισσότερο από αυτό. Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος, έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί το στολίδι του σπιτιού. Είναι ο χώρος που επιλέγουμε να προβάλλουμε, είναι το σκηνικό για τις πιο χαρούμενες στιγμές μας. Για το λόγο αυτό, στο καθιστικό, έπιπλα σαλονιού και διακόσμηση οφείλουν να δείχνουν άψογα.

Σκηνοθετώντας το τέλειο σαλόνι

Κάποιες φορές, αρκούμαστε στο να μετακινούμε γύρω γύρω τους καναπέδες, τις πολυθρόνες, το τραπεζάκι σαλονιού, νιώθοντας ότι δημιουργούμε κάθε φορά με καινούρια εικόνα στο σαλόνι μας. Όμως αυτό, παύει κάποια στιγμή να είναι αρκετό. Έτσι, καταλήγουμε να περνάμε ώρες ατελείωτες ψάχνοντας τα ιδανικά έπιπλα και μικροαντικείμενα, που θα σκηνοθετήσουν την ιδανική εικόνα.

Υπάρχει άραγε ιδανικό σαλόνι και αν υπάρχει πως το αποκτά κανείς;

Όπως κάθε χώρος του σπιτιού, έτσι και το σαλόνι, σαν ένα κλασικό πάζλ, ολοκληρώνεται όταν βρεθούν και ενωθούν τα κατάλληλα κομμάτια.

Kαναπές Bruto

Αναπαυτικοί καναπέδες σε μοντέρνες γραμμές

Το βασικότερο κομμάτι, δεν είναι άλλο από τον καναπέ. Επιλέξτε ανάμεσα σε έναν διθέσιο, τριθέσιο, πολυμορφικό ή γωνιακό καναπέ της αρεσκείας σας και των απαιτήσεων του χώρου. Η Milanode, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε άμεσα αυτό που σας ταιριάζει, μέσα από μία πληθώρα επιλογών σε καναπέδες και έπιπλα σαλονιού. Αναπαυτικοί καναπέδες σε μοντέρνες γραμμές, καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Συνδυάστε με τα περιφερειακά έπιπλα σαλονιού, καθώς και αντικείμενα για τη διακόσμηση και δείτε το σαλόνι σας να αντανακλά στυλ και αισθητική.

Kαναπές Rodrigo

Η πιο ευχάριστη διαδικασία, είναι αυτή της επιλογής των επίπλων και της διακόσμησης. Εσείς αναζητάτε και η Milanode βρίσκει για το σαλόνι σας, ότι καλύτερο.

Διάβασε σχετικά