Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Τραπέζι Donatella Blue Sea

Η best seller μεταλλική μας βάση Donatella φιλοξενεί αυτή τη φορά τη σειρά Blue Sea, μασίφ επιφάνεια τραπεζιού, σε συνδυασμό με υγρό κρύσταλλο, σε ματ ή γυαλιστερή εκδοχή. Μοναδικές δημιουργίες απαράμιλλου σχεδιασμού, σε συνδυασμό πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και υλικών.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Winter Sales up to -40% off

Winter Sales έως -40% σε όλη τη συλλογή μας! Επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις στα showrooms μόνο.

έως
-40%
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

Λειτουργικά και καλαίσθητα, τα έπιπλά μας φροντίζουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, αλλά κι επιθυμία. Άνεση και ποιότητα, πρωτότυπα και μοντέρνα έπιπλα, καθαρές γραμμές και φυσικά φιλική κι άμεση εξυπηρέτηση, όλα αυτά χαρακτηρίζουν την εμπειρία σας στη Milanode. 

TIPS ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το χρώμα και το μοτίβο του προϊόντος είναι ενδεικτικά καθώς το προϊόν είναι χειροποίητο, κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο και κάθε ένα είναι μοναδικό. Χρωματικές παραλλαγές, υπάρχουσες ή πιθανές μελλοντικές ρωγμές και μικρές διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος, αναδεικνύουν την φυσικότητα του μασίφ ξύλου και αποτελούν μοναδικό design.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον κόκκινο αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!