Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Τραπέζι Donatella Blue Sea

Η best seller μεταλλική μας βάση Donatella φιλοξενεί αυτή τη φορά τη σειρά Blue Sea, μασίφ επιφάνεια τραπεζιού, σε συνδυασμό με υγρό κρύσταλλο, σε ματ ή γυαλιστερή εκδοχή. Μοναδικές δημιουργίες απαράμιλλου σχεδιασμού, σε συνδυασμό πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και υλικών.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάση μεταλλική με εποξειδική βαφή και δυνατότητα επιλογής απόχρωσης.
Επιφάνεια τραπεζιού από ενιαίο μασίφ ξύλο δρυός σε συνδυασμό με υγρό κρύσταλλο*.

*Διαθέσιμες αποχρώσεις : διάφανο, μπλε (γυαλιστερό/ διάφανο/ ματ), blue perla, λευκό ματ, μαύρο ματ.

Η βάση Donatella μπορεί να συνδυαστεί εναλλακτικά με ποικιλία υλικών και αποχρώσεων σε επιφάνειες όπως: μεικτή μασίφ ή ημιμασίφ ξυλεία, μάρμαρο, κεραμικό, φυσικό καπλαμά (καρυδιά/δρυς), λάκα, διάφανο κρύσταλλο ή τεχνοτροπίες.

TIPS ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το χρώμα και το μοτίβο του προϊόντος είναι ενδεικτικά καθώς το προϊόν είναι χειροποίητο, κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο και κάθε ένα είναι μοναδικό. Χρωματικές παραλλαγές, υπάρχουσες ή πιθανές μελλοντικές ρωγμές και μικρές διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος, αναδεικνύουν την φυσικότητα του μασίφ ξύλου και αποτελούν μοναδικό design.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!