Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Τραπέζι Donatella Blue Sea

Η best seller μεταλλική μας βάση Donatella φιλοξενεί αυτή τη φορά τη σειρά Blue Sea. Εάν αναζητάς μοναδικά έπιπλα με υπογραφή, το τραπέζι Blue Sea είναι σίγουρα το κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις. Μεταμόρφωσε την τραπεζαρία σου σε εξώφυλλο περιοδικού, με αυτό τον μοναδικό συνδυασμό μασίφ δρυός και υγρού κρυστάλλου.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάση μεταλλική με εποξειδική βαφή και δυνατότητα επιλογής απόχρωσης.
Επιφάνεια τραπεζιού από ενιαίο μασίφ ξύλο δρυός σε συνδυασμό με υγρό κρύσταλλο*.

*Διαθέσιμες αποχρώσεις : διάφανο, μπλε (γυαλιστερό/ διάφανο/ ματ), blue perla, λευκό ματ, μαύρο ματ.

Η βάση Donatella μπορεί να συνδυαστεί εναλλακτικά με επιφάνειες, σε ποικιλία υλικών και αποχρώσεων, όπως: μεικτή μασίφ ή ημιμασίφ ξυλεία, μάρμαρο, κεραμικό, φυσικό καπλαμά (καρυδιά/δρυς), λάκα, διάφανο κρύσταλλο ή τεχνοτροπίες.

TIPS ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το χρώμα και το μοτίβο του προϊόντος είναι ενδεικτικά καθώς το προϊόν είναι χειροποίητο, κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο και κάθε ένα είναι μοναδικό. Χρωματικές παραλλαγές, υπάρχουσες ή πιθανές μελλοντικές ρωγμές και μικρές διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος, αναδεικνύουν την φυσικότητα του μασίφ ξύλου και αποτελούν μοναδικό design.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!