Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Τραπέζι Thor Luciano

Με το τραπέζι Thor Luciano ανεβάζουμε πολύ τον πήχη των προτάσεων μας για την τραπεζαρία σας. Η μεταλλική βάση, ο ενιαίος μασίφ κορμός ξύλου σε συνδυασμό με απλό ή υγρό κρύσταλλο και σε μοναδικούς σχηματισμούς, μας υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο ότι η "ατέλεια" του φυσικού υλικού μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι τέλειο και μοναδικό με σωστή τεχνική αλλά και με υψηλής αισθητικής σχεδιαστική προσέγγιση.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
May Giga Sales up to -40% off

May GIGA Sales έως -40% σε όλη τη συλλογή μας! Επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις στα showrooms μόνο.

έως
-40%
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

Λειτουργικά και καλαίσθητα, τα έπιπλά μας φροντίζουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, αλλά κι επιθυμία. Άνεση και ποιότητα, πρωτότυπα και μοντέρνα έπιπλα, καθαρές γραμμές και φυσικά φιλική κι άμεση εξυπηρέτηση, όλα αυτά χαρακτηρίζουν την εμπειρία σας στη Milanode. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!