Συνθέσεις σαλονιού, extremely modern design

Από τους τέσσερις διαθέσιμους τοίχους που μπορούμε ελεύθερα να δημιουργήσουμε στο καθιστικό μας, ένας τουλάχιστον, καταλαμβάνεται από τις συνθέσεις του σαλονιού. Συνθεσεις τοιχου λειτουργικές, αλλά και άρτιες αισθητικά  συμβάλουν στη διακόσμηση σαλονιού μας με τον καλύτερο τρόπο. Οι επιπλοσυνθέσεις αυτές, είναι στην ουσία επιπλα συνδυασμένα και διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να πληρούν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες του χρήστη. Ο χρήστης, δηλαδή εμείς, οργανώνει το καθιστικό του, βασιζόμενος στις προτιμήσεις και στις συνήθειες του. Τα σύνθετα σαλονιού εν ολίγοις, αντικατοπτρίζουν τα θέλω του χρήστη τους.

συνθεσεις σαλονιου
Μοντερνες συνθεσεις σαλονιου Milanode

συνθεσεις σαλονιου Συνθέσεις σαλονιού

Οι επιπλοσυνθέσεις, είναι βασικό κομμάτι της στελέχωσης του χώρου. Καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος, είναι εστία ενδιαφέροντος και κομβικό συνήθως σημείο του σαλονιού μας. Οι χρήστες όμως πάντα διαφέρουν, άρα και οι προτιμήσεις, συνεπάγεται και οι επιλογές. Ένας χρήστης μπορεί να απολαμβάνει το διάβασμα, άλλος όμως μπορεί να είναι συλλέκτης αντικειμένων και αναμνηστικών ή να αγαπά να παρακολουθεί ταινίες και εκπομπές. Οι συνθεσεις σαλονιου, οφείλουν να πληρούν τις λειτουργικές πρώτα ανάγκες του χρήστη και έπειτα τις αισθητικές. Να υπάρχει δηλαδή επαρκής χώρος για την αγαπημένη του ασχολία και έπειτα η μορφή της σύνθεσης και η όψη της, να είναι της αρεσκείας του. Αυτά, όσο δεν υπάρχουν άλλου είδους δεσμεύσεις. Όπως;
Πολλές φορές, ακόμα και αν όλες οι προϋποθέσεις που θέσαμε πληρούνται, ο ίδιος ο χώρος μας δεσμεύει. Επιπλέον, η ήδη υπάρχουσα διακόσμηση και τα επιπλα σαλονιου, αποτελούν βασικότατο παράγοντα επιλογής. Αν δε, ισχύουν και τα δύο, τότε με τη σειρά που αναφέρθηκαν και πολύ προσεκτικά, μετράμε το χώρο, αναλογιζόμαστε το τμήμα εκείνο που υπολογίζουμε να στηθεί η επιπλοσύνθεση και έπειτα με γνώμονα τα υλικά και τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο, επιλέγουμε το σύνθετο του σαλονιού μας.

συνθεσεις σαλονιου συνθεσεις σαλονιου

Μοντέρνες συνθέσεις τοίχου για το σαλόνι σας.

Στατιστικά αναφερόμενη στο κεφάλαιο «συνθέσεις σαλονιού», το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών, συνηθίζει να επιλέγει επιπλοσυνθέσεις, που συνδυάζουν τουλάχιστον τρεις λειτουργίες και σε όψη και στυλ, ιδιαίτερα μοντέρνες. Οι τρεις αυτές επιγραμματικά, είναι οι εξής :
1. Η δυνατότητα προσαρμογής σε αυτήν μίας τηλεόρασης ή κάποιας άλλης συσκευής πάνω στη σύνθεση του σαλονιού.
2. Η δυνατότητα αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων και ειδών που εξυπηρετούν το χώρο του σαλονιού.
3. Η δυνατότητα να δημιουργούνται έξτρα χώροι που να οργανώνουν συνολικά γύρω από το σύνθετο, το σαλόνι.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με άριστη αισθητική, σύγχρονα υλικά και μοντέρνο design που να μπορεί να απογειώσει τη διακόσμηση του σαλονιού μας!

συνθεσεις σαλονιου συνθεσεις σαλονιου

            Και όμως, η milanode υπόσχεται πως τα έχει. Με μία επίσκεψη στα showrooms της εταιρείας, όχι μόνο θα δείτε τις προδιαγραφές που θέσατε να παίρνουν σάρκα και οστά αλλά θα αντιμετωπίσετε τις συνθέσεις σαλονιού με εντελώς διαφορετικό μάτι. Υπέροχες επιπλοσυνθέσεις με απεριόριστες δυνατότητες θα εντυπωσιάσουν το απαιτητικό σας γούστο και θα εξαλείψουν οποιεσδήποτε δεσμεύσεις…

Συνθεσεις τοιχου

Συνθέσεις τοίχου

συνθέσεις τοίχου

Συνθέσεις τοίχου

Συνθεσεις σαλονιου

συνθεσεις σαλονιου

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *