Ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέξετε το χρώμα που θα κυριαρχήσει στα έπιπλα και το χώρο σας;

  • Θα πρέπει να προσαρμόζεται πάνω στις εναλλαγές της μόδας.
  • Θα πρέπει να είναι εύκολο στους συνδυασμούς, να σας δίνει επιλογές και να ταιριάζει σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα χρώματα της επιλογής σας.
  • Θα πρέπει να σας εμπνέει σε βαθμό τέτοιο, που μπαίνοντας σπίτι να βρίσκεται τον πραγματικό σας εαυτό.

Καναπές Iris

Έπιπλα σπιτιού σε λευκό χρώμα

Επιλέξτε τα κύρια στοιχεία και τα έπιπλα σπιτιού σας, βασισμένα στο λευκό. Εάν ο καναπές, η τραπεζαρία και τα περισσότερα έπιπλα , είναι επιλεγμένα σε λευκό, αυτό δε σημαίνει ότι οδεύουμε σε ένα μονότονο αποτέλεσμα. Η κατάλληλη διακόσμηση, σαν φόντο στις λευκές επιλογές σας, είναι αυτή που θα δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, βάζοντας διακοσμητικά μαξιλάρια , με έντονα μοτίβο ή χρώμα, ο λευκός καναπές σας θα αποκτήσει ενδιαφέρον και προσωπικότητα. Μπορείτε ακόμα κάτω από μία λευκή τραπεζαρία ή από το τραπεζάκι σαλονιού, να τοποθετήσετε ένα χαλί, στα χρώματα που αγαπάτε και η λευκή εικόνα να πάρει αμέσως ζωή...

Σύνθεση σαλονιού LK14

Είναι πολύ σημαντικό η επιλογή της κυρίαρχης απόχρωσης στο χώρο, να είναι διαχρονική. Τα διακοσμητικά είναι πολύ πιο εύκολο να αντικατασταθούν σε σχέση με τα κυρίως έπιπλα. Έτσι όποτε θέλετε, μπορείτε να αλλάζετε την αισθητική στο χώρο σας, φτιάχνοντας παράλληλα τη διάθεση σας.

Δείτε την πλούσια συλλογή μας σε έπιπλα σαλονιού.

Μπουφέ Polo

Καναπές Serena

Βιβλιοθήκη Emotion

Καναπές Bernardo