Η εταιρία Sovet italia, ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, την περίοδο στην οποία το γυαλί έγινε πρωταγωνιστής στην αγορά επίπλων. Η σύγχρονη τεχνική επεξεργασίας του γυαλιού επιτρέπει την ένωση της μέγιστης καλλιτεχνικής έκφρασης με καινοτόμα και λειτουργικά προγράμματα, που συνδυάζουν την παράδοση, τις προηγμένες τεχνολογίες και το σύγχρονο σχέδιο. Ήδη από τη δεκαετία του ’90 η εταιρία επιβεβαιώνεται ως πρωτοπόρος στον τομέα, χάρη στη σειρά των προϊόντων της, που ξεχωρίζουν για  την πρωτοτυπία των μορφών και των χρωμάτων της.

Ιταλικά έπιπλα Sovet italia

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η SOVET εξέτασε νέες και πρωτοποριακές λύσεις για τη χρήση του γυαλιού και το 2003, μαζί με το στούντιο Altherr Lievore Molina, της συλλογής DIVETRO πραγματοποίησε μια πραγματική κρίσιμη καμπή για την επιχείρηση με τη νέα της συλλογή, η οποία αντιπροσωπεύει ένα φιλόδοξο ερευνητικό πρόγραμμα με επιτυχημένες σχεδιαστικά και τεχνολογικά καινοτομίες, που χαρακτηρίζεται από το κομψό μινιμαλισμό του στούντιο Altherr Lievore Molina.

Η SOVET, αντιλαμβάνεται την ανάγκη να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις μιας ευρύτερης και απαιτητικής αγοράς, γι αυτό και αποστολή της εταιρίας, είναι να επιτυγχάνει κάθε φορά υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα και να αυξάνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη γοητεία του γυαλιού, το οποίο χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό.

Σήμερα, η Sovet έχει τομέα παραγωγής 9000 τετραγωνικών μέτρων και τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία είναι φιλική προς  το περιβάλλον, αφού χρησιμοποιεί προνομιακές και οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας γυαλιού, μειώνοντας την εκπομπή και την χρήση ρυπογόνων ουσιών.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας Sovet Italia.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη μας τη συλλογή σε Ιταλικά έπιπλα τραπεζαρίας.

Διάβασε σχετικά