Χρωματίστε διπλά το καθιστικό σας

Η αγορά του επίπλου εξελίσσεται και το αγοραστικό κοινό δράττεται της ευκαιρίας να γίνει ακόμα πιο απαιτητικό. Οπότε αν υπάρχει ένα έπιπλο που μπορεί κανείς να στηρίξει σε αυτό όλες του τις προσδοκίες, αυτό δεν είναι άλλο από τον πολυσυζητημένο καναπέ.

Εφόσον λοιπόν τα βασικά θέματα της εργονομίας, κάθισμα-πλάτη, αλλά και της λειτουργικότητας, 3θέσιος, 2θέσιος ή σε γωνία, έχουν λυθεί ‘ το ερώτημα που πάντα δημιουργεί συζητήσεις, είναι “πως θα ντυθεί το σαλόνι για να δείξει ιδιαίτερο και μοναδικό”.

Οι απαιτητικοί, θα βιαστούν να πουν ότι τα χρωματιστά μαξιλάρια δε δείχνουν να αλλάζουν θεαματικά το τοπίο. Εκεί, είναι που έρχονται οι πιο διαβασμένοι να επισημάνουν ότι η χρωματική διαφοροποίηση στη επένδυση ενός καναπέ, μοιάζει τελικά να δίνει τη λύση…

Παίξτε με τις υφές και τους συνδυασμούς που σας προτείνουν οι τάσεις της μόδας και επιλέξτε εκείνον που αντιπροσωπεύει τις προσδοκίες σας. Μην ξεχνάτε ότι το δρόμο της τελικής επιλογής, τον έχει στην πραγματικότητα υποδείξει το ίδιο το σαλόνι, που μας προτείνει να πατήσουμε στις γραμμές του για να το αναδείξουμε…

Τέλος δείτε την πρόταση αυτή σαν μία ιδέα ανανέωσης του καθιστικού σας. Αντί να επιλέγετε ατίθασα ριχτάρια που “κρύβουν” το καθιστικό σας, ζωντανέψτε το με μία δυναμική διχρωμία που θα ανανεώσει τόσο το έπιπλο όσο και εσάς!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *