H σειρά καναπέδων που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, απαντά στο όνομα Angelina. Ένας από τους best seller καναπέδες της Milanode, κατασκευάζεται σε γωνία, σε Π, σε διθέσιο, τριθέσιο αλλά και πολυθρόνα, για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Καναπές Angelina, o αγαπημένος

Οι πέντε βασικοί λόγοι, που κατατάσσουν τον καναπέ Angelina στις πρώτες θέσεις προτίμησης του αγοραστικού κοινού είναι οι εξής:

  1. Έχει δύο αποσπώμενα μπράτσα, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί κάθε εκατοστό του καναπέ σε κάθισμα. 
  2. Είναι απίστευτα αναπαυτικός και το ίδιο υπέροχος, τόσο στην έκδοση με τις ανακλίσεις πλάτης, όσο και με τα μαξιλάρια πλάτης (Angelina Pillow).
  3. Είναι σε θέση να στελεχώσει οποιοδήποτε καθιστικό, αφού οι διαστάσεις του είναι τρομερά ευέλικτες. Είτε επιλέξετε γωνία , είτε Π , είτε διθέσιο και τριθέσιο, θα έχετε έναν πολύ άνετο και όμορφο καναπέ στο καθιστικό σας.
  4. Περιλαμβάνει στη βασική του έκδοση, πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια, με αποτέλεσμα να έχετε ένα ολοκληρωμένο σαλόνι, στο οποίο πάνω μπορείτε να παίξετε με υφές και επενδύσεις.
  5. Τέλος, το σημαντικότερο. Πρόκειται περισσότερο για επένδυση, παρά για αγορά, αφού ο καναπές Angelina, είναι ένα σύγχρονο αλλά διαχρονικό σχέδιο, που όσο και να αλλάξουν οι τάσεις της μόδας, αυτό θα σας ακολουθεί.
Διάβασε σχετικά