Καναπές Duke

Άνεση και στυλ, είναι η πηγή έμπνευσης του σημερινού θέματος. Η προτίμηση του κόσμου, ούτως ή άλλως δε θα μπορούσε να αφήσει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Λόγος σήμερα γίνεται για τους καναπέδες που πληρούν τα πιο απαιτητικά κριτήρια εργονομίας.

Καναπέδες γωνία με ανακλίσεις

Καναπές Angelina

Οι γωνιακές καναπέδες, αν και αποτελούν μία αγαπημένη τάση της μόδας στο χώρο του επίπλου, έχουν εξελιχθεί ακόμα και μέσα στην ίδια τους την τάση. Η αγάπη και η προτίμηση του κοινού, έθεσε στους σχεδιαστές υψηλούς στόχους. Διατήρησαν το πρακτικό του σχήματος τους, αλλά εμπλούτισαν την μορφολογία της κατασκευής τους. Τι προτείνουν; Καναπέδες με ανακλίσεις στην πλάτη, τα μπράτσα, ακόμα και στα πόδια. Πρόκειται για τη συνταγή της απόλυτης χαλάρωσης. Με απλές κινήσεις, τα μαξιλάρια της πλάτης παίρνουν την κλίση της επιλογής σας και δημιουργούν την πιο άνετη θέση για κάθισμα. Κάποιες άλλες μετατοπίζονται και δημιουργούν με μία κίνηση καναπέ-κρεβάτι. Μάλιστα, λειτουργούν αυτόνομα, έτσι ώστε όσοι κάθονται στον καναπέ, να μπορούν να διαμορφώσουν τη θέση τους, ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους.

Καναπές Allegro

Μπορεί η εργονομία να στοιχίσει αισθητικά σε ένα μοντέρνο καναπέ;

Ιδανικά, θα θέλαμε οι καναπέδες που θα επιλέξουμε να είναι άνετοι και να μη στερούνται αισθητικής. Κατά πόσο όμως τέτοιου είδους έξυπνες λύσεις, μπορούν να στοιχίσουν στην εμφάνιση των επίπλων. Η εταιρεία Milanode, αναλαμβάνει να δώσει απάντηση και να δώσει προτάσεις που μπορούν να συνδυάσουν τη μόδα, την αισθητική και την εργονομία.

Διθέσιοι, τριθέσιοι και γωνιακοί καναπέδες, ως φωτεινό παράδειγμα πως οι τάσεις της μόδας δεν έρχονται και παρέρχονται. Η εργονομία και η πρακτικότητα στους καναπέδες, ήρθε για να μείνει.

Διάβασε σχετικά