Βιβλιοθήκη στο καθιστικό

Θα έχετε ακούσει ότι ένα τραπεζάκι σαλονιού μπορεί αμέσως να αναβαθμιστεί ποιοτικά και αισθητικά, απλώς και μόνo τοποθετώντας πάνω σε αυτό ένα κομψό βιβλίο design, μόδας ή λογοτεχνίας. Αν αυτό ισχύει, σκεφτείτε πόσο θα μπορούσε να ευνοήσει το σαλόνι σας η ιδέα να τοποθετηθούν περισσότερα…

Μία βιβλιοθήκη, πηγή τέχνης και γνώσης, είναι το έπιπλο εκείνο που μπορεί να προσδώσει προσωπικότητα σε ένα καθιστικό. Επιτοίχια ή όμορφα τοποθετημένη στο κατάλληλο σημείο πάνω στο δάπεδο, μπορεί να ενώσει ή και να διαχωρίσει το καθιστικό. Μπορεί να είναι το κεντρικό κομμάτι του δωματίου ή αυτό που συμπληρωματικά θα το ολοκληρώσει. Ένα είναι σίγουρο. Ο ρόλος της βιβλιοθήκης μέσα στο χώρο είναι πρωταγωνιστικός και η επιλογή της, σαν τμήμα στη διακόσμηση , εξαιρετική.

Έπιπλα βιβλιοθήκη
Έπιπλα βιβλιοθήκη

Η εταιρεία Milanode, σχεδίασε μία σειρά από βιβλιοθήκες, που μπορούν να δώσουν στυλ και αέρα σε κάθε καθιστικό, αλλά και να φιλοξενήσουν όλα τα αγαπημένα βιβλία που όσες φορές και να διαβάσει κανείς, κάθε ανάγνωση παραμένει το ίδιο ενδιαφέρουσα. Κάθε βιβλιοθήκη από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χώρου σας, είτε αυτές καλύπτονται από πλευράς διαστάσεων, είτε από πλευράς υλικών και χρωμάτων.

Βρείτε τη δική σας έμπνευση για το καθιστικό μέσα από έξι νέες προτάσεις…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *