Βιβλιοθήκη Confusio

Εφαρμογή αυτή η μελέτη, βρίσκει και στη διακόσμηση, αφού σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι ένα τραπεζάκι σαλονιού μπορεί αμέσως να αναβαθμιστεί ποιοτικά και αισθητικά, τοποθετώντας πάνω σε αυτό, ένα βιβλίο design, μόδας ή λογοτεχνίας. Αναλογιστείτε λοιπόν, πόσο θα μπορούσε να ευνοήσει το σαλόνι σας, η ιδέα να ενταχθούν σε αυτό περισσότερα.

Η αγορά βιβλίων σύμφωνα με μία μελέτη, αποτελεί μια εξαιρετική και όχι ακριβή επένδυση, που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων, βοηθώντας τους να ενταχθούν καλύτερα στην κοινωνία την οποία ζουν. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, ακόμα και μόνο 20 βιβλία στη βιβλιοθήκη ενός σπιτιού, αρκούν για να ωθήσουν ένα παιδί, να κυνηγήσει στο μέλλον μία καλύτερη μόρφωση.

Βιβλιοθήκη Pacman

Η ανεκτίμητη αξία της βιβλιοθήκης στο χώρο σας

Βιβλιοθήκη, η εξαιρετική επιλογή

Η βιβλιοθήκη, πηγή τέχνης και γνώσης, είναι το έπιπλο εκείνο που μπορεί να προσδώσει προσωπικότητα σε κάθε χώρο. Επιτοίχια ή όμορφα τοποθετημένη στο κατάλληλο σημείο πάνω στο δάπεδο, μπορεί να δώσει έμφαση ή και να διαχωρίσει ένα χώρο. Μπορεί να είναι το κεντρικό κομμάτι του δωματίου ή αυτό που συμπληρωματικά θα το ολοκληρώσει. Ένα είναι σίγουρο. Ο ρόλος της βιβλιοθήκης μέσα στο χώρο είναι καταλυτικός και η επιλογή της, σαν μέρος της διακόσμησης, εξαιρετική.

Βιβλιοθήκη Polygon

Έπιπλα - βιβλιοθήκη

Η εταιρεία Milanode, σχεδίασε μία σειρά από βιβλιοθήκες, για να φιλοξενήσουν όλα τα αγαπημένα σας βιβλία, που όσες φορές και να διαβάσει κανείς, η εμπειρία παραμένει το ίδιο ενδιαφέρουσα. Κάποιες από αυτές, σας δίνουν επιπλέον χρήση αποθηκευτικού χώρου, αλλά και ελεύθερα σημεία για τη διακόσμηση της επιλογής σας. Κάθε βιβλιοθήκη από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χώρου σας, είτε αυτές καλύπτονται από πλευράς διαστάσεων, είτε από πλευράς υλικών και χρωμάτων.

Βιβλιοθήκη Wave

Βρείτε τη δική σας έμπνευση για το καθιστικό μέσα από πέντε υπέροχες προτάσεις…

  • Ξύλινη βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη Forest

  • Ξύλινη βιβλιοθήκη με μεταλλικές λεπτομέρειες

Βιβλιοθήκη Zig Zag Thor

  • Βιβλιοθήκη με ιδιαίτερο σχεδιασμό

Βιβλιοθήκη Magnifier

  • Κρεμαστή βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη Love

  • Ξύλινη βιβλιοθήκη ως διαχωριστικό

Βιβλιοθήκη Caty

Διάβασε σχετικά