Η Milanode, παραμένει σταθερά στην κορυφή των προβλέψεων των επερχόμενων τάσεων στο χώρο της διακόσμησης και φέτος μας εισάγει σε έναν εντελώς νέο κόσμο, αυτόν του Western Gothic aesthetic στυλ διακόσμησης, που αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον μας το 2024!

Μια Western Gothic αισθητική συνδυάζει μοναδικά τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Φυσικά υλικά, όπως ξύλο, δέρμα και μέταλλο συνδυασμένα με σκοτεινούς χρωματικούς τόνους, όπως μαύρο, καφέ και μπορντό, προσδίδοντας ένα αυθεντικό χαρακτήρα στο χώρο, με πινελιές μυστηρίου και μελαγχολίας.
  • Στοιχεία western τοπίου στο χώρο, όπως διακοσμητικά αντικείμενα με «καουμπόικα στοιχεία», για παράδειγμα, μοτίβα με άλογα, επιτοίχια κρανία ζώων, καπέλα, κρόσσια, καουμπόικες μπότες, υφάσματα, χαλιά και ντυμένα έπιπλα με cow prints, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με μια βαριά αντικειμενοκεντρική gothic διακόσμηση που περιλαμβάνει μεγάλα έπιπλα και επιβλητικά διακοσμητικά στοιχεία, όπως μαύροι σκαλιστοί μεγάλοι καθρέπτες και κρεμαστά φωτιστικά.
  • Ανθεκτικά μασίφ έπιπλα με ρουστίκ ύφος, έπιπλα με σκούρες επιφάνειες και μεταλλικά πόδια, ξυλόγλυπτα σχέδια και μεταλλικές λεπτομέρειες με στοιχεία γοτθικής αρχιτεκτονικής όπως αψίδες και τοξωτά φινιρίσματα.
  • Εκλεπτυσμένα διακοσμητικά στοιχεία όπως μαύρα ή χρυσά κηροπήγια και εκτεταμένη χρήση κεριών, ταπετσαρίες με έντονα μοτίβα και πλούσιες κεραμικές επιφάνειες σε σκούρα χρώματα.

Ας εξερευνήσουμε μερικές ιδέες διακόσμησης για κάθε δωμάτιο με έμφαση στο Western Gothic aesthetic στυλ:

Σαλόνι

Επιλέξτε έναν μεγάλο άνετο καναπέ σε βαθιές αποχρώσεις όπως μαύρο, ανθρακί ή καφέ. Οι καπιτονέ καναπέδες της Milanode, ντυμένοι με πλούσιο δέρμα, αποτελούν την επιτομή του western gothic style. Στολίστε τον καναπέ σας με μαξιλάρια σε cow print μοτίβα, μπουκλέ υφάσματα, κρόσια και μεταλλικές λεπτομέρειες όπως διακοσμητικά καρφιά – καμπαράδες.

Συνδυάστε τον μοναδικά με μαύρες τοξοτές λιτές πολυθρόνες ή πολυθρόνες με επένδυση γούνας, δέρματος ή έντονων μοτίβων.

Διαλέξτε ένα τραπεζάκι σαλονιού ξύλινο μασίφ ή εναλλακτικά ένα τραπεζάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες και τοποθετήστε διακοσμητικά αντικείμενα όπως κεριά, κεραμικά μπολ & βάζα ή κάποιο ιδιαίτερο μεταλλικό διακοσμητικό.

Τραπεζαρία

Επιλέξτε ένα μοναστηριακό τραπέζι από σκούρο ξύλο όπως καρυδιά ή καστανιά και συνδυάστε το είτε με δερμάτινες καρέκλες τραπεζαρίας σε μαύρο ή καφέ χρώμα, είτε με ξύλινες καρέκλες με υπέροχα φινιρίσματα για μια πιο φυσική και διαχρονική αισθητική.

Κρεβατοκάμαρα

Επιλέξτε ένα μεγάλο και επιβλητικό κρεβάτι σε σκούρες αποχρώσεις και χρησιμοποιήστε μαξιλάρια, σεντόνια και ριχτάρια στις ίδιες σκουρόχρωμες χρωματικές παλέτες. Ένα πληθωρικό και αφράτο κεφαλάρι κρεβατιού σε συνδυασμό με βελούδινα μαξιλάρια σε βαθιές αποχρώσεις θα προσδώσουν μια αναπάντεχη αίσθηση πολυτέλειας και μυστηρίου στο χώρο.

Ξύλινα κομοδίνα από μασίφ ξύλο θα δώσουν μια διαχρονική γοητεία στην κρεβατοκάμαρά σας και θα αναδείξουν μοναδικά την western gothic αισθητική του χώρου. Ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου θα συμπληρώσουν την αύρα του δωματίου.

Αναδείξτε την μοναδικότητα και το μυστήριο του western gothic aesthetic decor και απολαύστε έναν χώρο που θα εντυπωσιάσει και θα εμπνεύσει κάθε επισκέπτη σας. 

Μην ξεχνάτε ότι, μπορεί οι κυρίαρχοι τόνοι της western gothic αισθητικής να είναι σκοτεινοί αλλά για τους λάτρεις του χρώματος μπορείτε να υιοθετήσετε αυτήν την νέα τάση προσθέτοντας σε αυτή την αγαπημένη σας χρωματική παλέτα:

Διάβασε σχετικά