Κονσόλα Golia

Αυτό που κάνει το έπιπλο, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, είναι το γεγονός ότι καταφέρνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε στιγμή. Και αυτό, δεν ισχύει μόνο όσον αφορά το πρακτικό μέρος , δηλαδή στο πόσο χρήσιμο και σημαντικό είναι ένα έπιπλο, σε σχέση με τις ανάγκες μας. Το design εξελίσσεται τόσο δυναμικά, ώστε να είναι πολλά περισσότερα. Να χαρακτηρίζει τη διακόσμηση και να προτείνει εντελώς πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις.

Κονσόλες με μηχανισμό προέκτασης

O σχεδιασμός επίπλου, γεννιέται πάνω στην ανάγκη για δημιουργία αλλά και στην ανάγκη να στελεχωθούν χώροι απαιτητικοί. Πάνω σε αυτούς χτίζεται μία προσπάθεια για κάτι παραπάνω. Για έπιπλα δηλαδή, που εντυπωσιάζουν, εξυπηρετούν και ξεχωρίζουν.

Στα αγαπημένα έπιπλα σαλονιού, όπως ο καναπές, η τραπεζαρία, οι πολυθρόνες, το τραπεζάκι, έρχεται σήμερα να προστεθεί η κονσόλα. Ανήκει στην κατηγορία των βοηθητικών επίπλων, όχι για τόσο για τη χρήση του, όσο για το μικρό και θαυματουργό χαρακτήρα του.

Μοντέρνες κονσόλες που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική

Οι κονσόλες, κοσμούν συνήθως το χώρο της εισόδου, της κρεβατοκάμαρας ή μία μικρή ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού. Διακρίνονται από λειτουργικότητα και εξαιρετική αισθητική. Με γνώμονα όμως το γεγονός, ότι τα έπιπλα οφείλουν να ανταποκρίνονται στην εποχή τους, η εταιρεία Milanode, προτείνει έξυπνες, μοντέρνες κονσόλες για κάθε σπίτι. O χαρακτηρισμός «μοντέρνες» αφορά το σχεδιασμό, ο χαρακτηρισμός «έξυπνες» όμως, σε τι αφορά;

Όταν η κονσόλα μεταμορφώνεται σε τραπεζαρία

Πρόκειται για κονσόλες-τραπεζαρίες. Ένα πολυμορφικό στην ουσία έπιπλο, αφού κατ’ επιλογή, μπορεί να γίνει βασικό σαν τραπεζαρία, ή βοηθητικό σαν απλή κονσόλα. Πώς; Μέσα από μία πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία μερικών κινήσεων. Προσθέστε τις κατάλληλες καρέκλες και μπροστά σας έχετε την πιο έξυπνη τραπεζαρία. Ο ανασταλτικός παράγοντας της έλλειψη χώρου καταρρίπτεται και τα συνηθισμένα έπιπλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν…

Διάβασε σχετικά