Τραπεζαρίες μοντέρνες

Συνδυάστε αρμονικά υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα με μια μοντέρνα τραπεζαρία από την πλούσια συλλογή της Milanode.

ΦΙΛΤΡΑ
ΦΙΛΤΡΑ
Στυλ
Υλικό
Eιδικά χαρακτηριστικά
Καθαρισμός
Τι χαρακτηρίζει μια μοντέρνα τραπεζαρία;

Οι μοντέρνες τραπεζαρίες χαρακτηρίζονται από λιτές γραμμές, έμφαση στη λειτουργικότητα και χρήση μοντέρνων υλικών όπως γυαλί, μέταλλο και ξύλο. Προσφέρουν μια κομψή και ευχάριστη αισθητική στον χώρο.

Από ποια υλικά κατασκευάζονται οι μοντέρνες τραπεζαρίες;

Οι μοντέρνες τραπεζαρίες κατασκευάζονται συνήθως από γυαλί, μέταλλο, laminate ή συνδυασμούς αυτών των υλικών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μοντέρνων τραπεζιών;

Τα πλεονεκτήματα των μοντέρνων τραπεζιών περιλαμβάνουν:

 • Λιτός σχεδιασμός και κομψότητα
 • Λειτουργικότητα (επεκτεινόμενα τραπέζια, αποθηκευτικοί χώροι)
 • Ευελιξία στυλ (γυαλί/μέταλλο για μίνιμαλ, ξύλο για σκανδιναβικό, μάρμαρο για πολυτέλεια)
 • Διαχρονικότητα

Ποιο σχήμα τραπεζαρίας είναι καλύτερο για μοντέρνο χώρο;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχήμα που να θεωρείται απόλυτα μοντέρνο. Τραπέζια τετράγωνα, ορθογώνια ή στρογγυλά μπορούν όλα να λειτουργήσουν εξαιρετικά, ανάλογα με το στυλ και τις διαστάσεις του χώρου σας.

Πώς να διαλέξω τη σωστή μοντέρνα τραπεζαρία;

Κατά την επιλογή σας, λάβετε υπόψη το μέγεθος του χώρου, τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσετε.

Ανανεώστε τον χώρο σας με μια μοντέρνα τραπεζαρία

Η τραπεζαρία αποτελεί τον πυρήνα του σπιτιού, όπου οικογένεια και φίλοι συγκεντρώνονται για γεύματα, συζητήσεις και δημιουργία αναμνήσεων. Εάν η τραπεζαρία σας δείχνει λίγο ξεπερασμένη, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια μοντέρνα επιλογή! Οι μοντέρνες τραπεζαρίες δεν προσφέρουν μόνο κομψότητα, αλλά και λειτουργικότητα και ευελιξία για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες.

Βρείτε τη μοντέρνα τραπεζαρία των ονείρων σας στη Milanode

Η Milanode διαθέτει μια εκτενή συλλογή μοντέρνων τραπεζιών υψηλής ποιότητας για να ολοκληρώσετε την τραπεζαρία σας. Από κομψά τραπέζια από γυαλί και μέταλλο μέχρι μοντέρνα τραπέζια από ξύλο με έξυπνες λειτουργίες, έχουμε την ιδανική τραπεζαρία που ταιριάζει στο στυλ, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. 
Οι μοντέρνες τραπεζαρίες χαρακτηρίζονται από τις λιτές γραμμές, την έμφαση στη λειτουργικότητα και τα μοντέρνα υλικά. Προσφέρουν μια κομψή και ευχάριστη αισθητική στον χώρο, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας μοντέρνας τραπεζαρίας:

 • Απλά γεωμετρικά σχήματα: Τραπέζια τετράγωνα, ορθογώνια ή στρογγυλά με κομψές γωνίες κυριαρχούν στον μοντέρνο σχεδιασμό.

 • Λιτή χρήση υλικών: Τα μοντέρνα τραπέζια συνήθως κατασκευάζονται από υλικά όπως γυαλί, μέταλλο, laminate ή συνδυασμούς αυτών, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικότητας.

 • Ευελιξία: Πολλές μοντέρνες τραπεζαρίες διαθέτουν επιφάνειες που ανοίγουν, επιτρέποντας σας να προσαρμόσετε το μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Έμφαση στα πόδια: Τα πόδια της τραπεζαρίας παίζουν σημαντικό ρόλο στον μοντέρνο σχεδιασμό. Μπορεί να είναι λεπτά και μεταλλικά για μια πιο ελαφριά εμφάνιση, ή πιο ογκώδη και κατασκευασμένα από ξύλο για μια πιο στιβαρή αισθητική.

Πλεονεκτήματα μιας μοντέρνας τραπεζαρίας:

Γιατί να επιλέξετε μια μοντέρνα τραπεζαρία; Εκτός από την κομψότητα, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Διαχρονικότητα: Ο μοντέρνος σχεδιασμός δεν ξεπερνιέται εύκολα, οπότε η τραπεζαρία σας θα παραμείνει επίκαιρη για πολλά χρόνια.

 • Ευελιξία: Οι μοντέρνες τραπεζαρίες προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικούς χώρους και στυλ διακόσμησης.

 • Λειτουργικότητα: Με χαρακτηριστικά όπως επεκτεινόμενες επιφάνειες και αποθηκευτικό χώρο, οι μοντέρνες τραπεζαρίες ανταποκρίνονται στις καθημερινές σας ανάγκες.

 • Εύκολη συντήρηση: Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στις μοντέρνες τραπεζαρίες καθαρίζονται εύκολα, εξοικονομώντας σας χρόνο και κόπο.

Πώς θα επιλέξετε και θα συνδυάσετε μια μοντέρνα τραπεζαρία. 

Όταν επιλέγετε μια μοντέρνα τραπεζαρία, υπάρχουν μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Μέγεθος και διάταξη χώρου: Μετρήστε προσεκτικά την τραπεζαρία σας για να επιλέξετε τραπέζι κατάλληλου μεγέθους. Θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος γύρω από το τραπέζι για να κινούνται οι καρέκλες άνετα. Σκεφτείτε επίσης τη διάταξη του χώρου και επιλέξτε σχήμα τραπεζιού που να ταιριάζει, όπως ορθογώνιο, στρογγυλό ή οβάλ.

 • Στυλ και υλικά: Για παράδειγμα, το γυαλί μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο σε γρατσουνιές από το ξύλο, ενώ το μέταλλο μπορεί να είναι πιο ψυχρό στην αφή.

 • Ύψος τραπεζιού και καρεκλών: Βεβαιωθείτε ότι το ύψος του τραπεζιού σας ταιριάζει με το ύψος των καρεκλών τραπεζαρίας (https://www.milanode.gr/el/trapezaria/karekles-trapezarias/) σας για να εξασφαλίσετε άνεση κατά τη διάρκεια των γευμάτων.