Οι τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση ξενοδοχείων προσανατολίζονται προς τη δημιουργία μιας εμπειρίας που θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού των επισκεπτών. Οι ξενοδόχοι θέλουν να προσφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα αντανακλά τον τοπικό πολιτισμό, τη φιλοσοφία του καταλύματος και τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας, η έξυπνη και στοχευμένη επιλογή ξενοδοχειακών επίπλων, που θα ενισχύσει την αίσθηση της πολυτέλειας, της άνεσης και της πρακτικότητας στο χώρο σας.

Επιλέξτε Milanode για την διακόσμηση του ξενοδοχείου σας, του AirBnb ή της βίλας σας

Οι φιλοξενούμενοι των ξενοδοχείων, βιλών ή των Αirbnb δωματίων, περιμένουν πλέον πολλά από τις παροχές τους και ο σχεδιασμός επίπλου και η διακόσμηση, είναι μεγάλο μέρος αυτών. Με κύκλους ανακαίνισης που κυμαίνονται μεταξύ 5 και 7 ετών, είναι σημαντικό να επιλέξετε πολύ προσεκτικά τις νέες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο να καταλήξετε σε μια προσέγγιση που γρήγορα θα θεωρηθεί ξεπερασμένη. Στη Milanode αφουγκραζόμαστε τόσο τον επαγγελματία όσο και τον φιλοξενούμενο και μπορούμε να σας παρέχουμε άριστης ποιότητας έπιπλα ξενοδοχείων που μπορούν να υποστηρίξουν όποιο ύφος διακόσμησης και αν επιθυμείτε.

Δείτε παρακάτω προτάσεις επίπλωσης που αποδεικνύουν την ποικιλομορφία των επιλογών σας:

Έπιπλα σαλονιού για ξενοδοχεία & έπιπλα εστίασης ξενοδοχείων

Καναπέδες Ξενοδοχείων

TIP: Κυλήστε προς τα δεξιά τις φωτογραφίες για να δείτε το σύνολο των επίπλων!

Πολυθρόνες ξενοδοχείων

Τραπέζια ξενοδοχείων

Καρέκλες ξενοδοχείων

Σκαμπό μπαρ ξενοδοχειακά

Διακοσμητικά

Έπιπλα δωματίων ξενοδοχείων

Καναπέδες κρεβάτια ξενοδοχείων

Ξενοδοχειακά κομοδίνα & βοηθητικά τραπεζάκια

Διακόσμηση ξενοδοχείων & η αξία του Interior Designer

Η βοήθεια ενός έμπειρου σχεδιαστή εσωτερικών χώρων είναι ζωτικής σημασίας για έναν ξενοδόχο που επιθυμεί να δημιουργήσει έναν ελκυστικό, λειτουργικό και αξιομνημόνευτο χώρο. Οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εμπειρία τους στον τομέα της διακόσμησης και της επιλογής επίπλων, τους καθιστά ικανούς όχι μόνο να γνωρίζουν τις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις, αλλά να κατανοούν τις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του καταλύματος, ώστε να προτείνουν λύσεις που θα είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στο ύφος, την τοπική κουλτούρα, τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις του κοινού σας. Έχοντας σαν στόχο τον σχεδιασμό μιας συνολικής αισθητικής για το ξενοδοχείο σας, οι interior designers εργάζονται ακούραστα δίπλα σας ώστε να επιλέξετε έπιπλα, χρώματα, υλικά και φινιρίσματα που θα συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια ενιαία και επαγγελματική αισθητική σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

Κι αν δεν έχω τον προσωπικό μου σχεδιαστή εσωτερικού χώρου πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι θα επιλέξω τα κατάλληλα ξενοδοχειακά έπιπλα ώστε να δημιουργήσω ένα κατάλυμα που θα συνδυάζει αισθητική, άνεση και πρακτικότητα;

Είμαστε εδώ για εσάς

Δεν χρειάζεται να σας κατακλύζει κανένα άγχος! Η εταιρεία μας στέκεται χρόνια στην κορυφή του επίπλου και διαθέτει έμπειρους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διακόσμησης ξενοδοχείων. Διαθέτουμε ακούραστη προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα τους κάνει να σας επιστρέφουν ξανά και ξανά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ανθρώπων μας και θα έχετε το εξατομικευμένο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αν πάλι διαθέτετε έναν συνεργάτη, θα είμαστε δίπλα στην ομάδα σας διαρκώς ώστε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε απόλυτα το όραμά σας! Δείτε εδώ κάποιες ιδέες διακόσμησης που μπορούμε να υλοποιήσουμε για εσάς.

Διάβασε σχετικά