Λευκές τραπεζαρίες

Λευκές τραπεζαρίες

2013 και έπιπλο και διακόσμηση, ευτυχώς βρίσκονται σε καλά χέρια. Τόσο οι καλοκαιρινές τάσεις  όσο και αυτές που έρχονται, επευφημούν το chic στυλ για το σπίτι και προτείνουν έντονες δυναμικές μονοχρωμίες. Τα γνωστά “total white” και “total black” έχουν και πάλι την τιμητική τους με μερικές πιο σημερινές δόσεις στυλ και πολυτέλειας.


 Η εταιρεία  Milanode, κάνει πρόταση στην τάση αυτή για το έπιπλο με θέμα την τραπεζαρίαεπιλέγοντας λευκό κρύσταλλο και λευκή λάκα για να τις παρουσιάσει.

Μοντέρνες τραπεζαρίες

Τρεις νέες ολόλευκες τραπεζαρίες σε δυναμικές γραμμές για light αποτέλεσμα μέσα στο καθιστικό σας είναι η νέα πρόταση της εταιρείας. Αν αγαπάτε πολύ το λευκό χρώμα μπορείτε κάλλιστα να ενισχύσετε το φίνο λευκό αποτέλεσμα με λευκές καρέκλες . Αν πάλι σας αρέσει να τολμάτε, επιχειρήστε μία ωραία αντίθεση με διαφορετικού χρώματος καρέκλα ή με τη χρήση ενός άλλου μοντέρνου υλικού όπως είναι το inox, ή το διάφανο γυαλί.

1. Τραπέζι Gloria

Τραπεζαρία σε λευκό χρώμα
Τραπεζαρία σε λευκό χρώμα

2. Τραπέζι Alto

Τραπεζαρία σε λευκό χρώμα
3. Τραπέζι Angel
Tip: Για να ολοκληρώσετε το δυναμικό αποτέλεσμα της μονοχρωμίας του λευκού, επενδύστε σε ένα λευκό μπουφέ που θα πλαισιώσει όμορφα την τραπεζαρία σας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *