Τραπέζι Bipede

Συζητώντας για το χώρο τραπεζαρία, αναφερόμαστε τις περισσότερες φορές στις καρέκλες και το τραπέζι. Ένα τραπέζι, ανώτερο ποιοτικά και αισθητικά από αυτό της κουζίνας και έξι έως οκτώ συνήθως καρέκλες, οι οποίες κινούνται στο ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο και το πλαισιώνουν.

Ο ρόλος της τραπεζαρίας μέσα στο σπίτι

Τραπέζι Butterfly

Με γνώμονα τη διαμόρφωση του σπιτιού, αλλά κυρίως τις συνήθειες μας, η τραπεζαρία αποκτά πρωτεύοντα ή πιο δευτερεύοντα ρόλο. Αν για εσάς η τραπεζαρία αποτελεί το τμήμα του καθιστικού που επιλέγετε να χρησιμοποιηθεί τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, αναθεωρήστε και αναλογιστείτε... Πόσο χρόνο αλλά και τι χρήματα επενδύσατε για τα έπιπλα αλλά και τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας; Μήπως έχει περισσότερες χρήσεις απ’ την προφανή;

Επιλέγοντας τα ιδανικά έπιπλα τραπεζαρίας για το σπίτι σας.

Αξιοποιήστε το χρόνο και τα χρήματα σας, επιλέγοντας μία τραπεζαρία που μπορεί να σταθεί εξίσου σε καθημερινή αλλά και σε μία πιο ειδική περίσταση. Τραπέζια μοντέρνα, που διατηρούν παράλληλα τις διαχρονικές γραμμές, είναι η λύση που θα δώσει σε εσάς και την τραπεζαρία σας, μία σχέση συχνότερη. Η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει ένα πρόχειρο, καθημερινό γεύμα, μπορεί να γίνει εστία συζήτησης, μπορεί να γίνει ακόμα και το γραφείο σε στιγμές όπως αυτές της εποχής που διανύουμε. Απολαύστε το τραπέζι σας. Χαρείτε το, όσο πιο συχνά μπορείτε.

Τραπέζι Tuscany

Επιλογή τραπεζαρίας με πρόταση Milanode

Η εταιρεία προτείνει τραπεζαρίες, οι οποίες στοχεύουν να μαγνητίσουν τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού. Μασίφ ξυλεία με ακατέργαστα τελειώματα, κεραμικό με τέλεια φινιρίσματα, όλα σε design που μόνο αναμενόμενο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Το τραπέζι, μοιάζει πιο ελκυστικό από ποτέ, αφού σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έπιπλα της τραπεζαρίας, εκπέμπει μία λάμψη που καλεί να τη βιώσεις. Το κάλεσμα είναι συγκεκριμένο. Καλεί εκείνους που αγαπούν την πολυτέλεια στην καθημερινότητα τους και ακόμη περισσότερο στις ιδιαίτερες στιγμές τους, να αποκτήσουν μία σχέση ξεχωριστή με την τραπεζαρία τους.

Τραπέζι Orbit

Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι κάθε μέρα, οφείλει να είναι μοναδική και ξεκινήστε να τον καλομαθαίνετε μέσα από το χώρο σας. Αν εστιάσουμε δε, στην αδυναμία των περισσότερων για ένα καλό γεύμα, τότε σίγουρα το καλόπιασμα πρέπει να ξεκινήσει από το τραπέζι.

Δείτε εδώ όλη τη συλλογή μας σε έπιπλα τραπεζαρίας.

Διάβασε σχετικά