Καρέκλα Carla

Αν η ιστορία του σχεδιασμού, απέδιδε βραβείο στο έπιπλο που έχει αποσπάσει την προσοχή ανά τους αιώνες, τότε με βεβαιότητα αυτό, θα ήταν η καρέκλα. Οι σχεδιαστές του επίπλου, ανέκαθεν προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις πιο εργονομικές, τις πιο καλαίσθητες, τις πιο πρωτότυπες μοντέρνες καρέκλες.

Επιλέγοντας προσεκτικά καρέκλες

Καρέκλα Eye

Με αφετηρία τον 20ο αιώνα, ο μοντέρνος σχεδιασμός απογειώνεται μέχρι τις μέρες μας, αφού νέα υλικά, χρώματα και καινοτόμες ιδέες, στελεχώνουν τις καρέκλες των ονείρων μας. Καρέκλες ντυμένες, μεταλλικές, κατασκευασμένες από σύγχρονα υλικά, μπορούν άνετα να σταθούν στο χώρο αυτόνομα ή σε συνδυασμό με ένα ανάλογου ύφους τραπέζι. Αν καταφέρουμε να επιλέξουμε την καταλληλότερη καρέκλα, τότε θα αναδείξουμε και την τραπεζαρία που πλαισιώνει. Αν μάλιστα μπορέσουμε να βρούμε και την πιο άνετη, τότε η τραπεζαρία αποκτά νόημα και γίνεται αγαπημένο σημείο συγκέντρωσης.

Όσο πιο αγαπημένο όμως γίνεται κάτι, τόσο οι απαιτήσεις μας από αυτό αυξάνονται. Όσο πιο πολλές απαιτήσεις μας πληρεί, τόσο πιο αναπόσπαστο γίνεται. Σχέση αμφίδρομη σαν μαθηματική πράξη, όπου οι αριθμοί είναι οι ανθρώπινες ανάγκες και το αποτέλεσμα είναι η επιλογή της καρέκλας.

Καρέκλα Flute Girevole

Μοναδικές καρέκλες που ξεχωρίζουν

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τον εαυτό μας, εμμέσως πλην σαφώς να διεκδικεί λέγοντας «αυτή είναι η καρέκλα μου», κτητική αντωνυμία που δεν συνοδεύει τόσο συχνά τα υπόλοιπα έπιπλα. Η καρέκλα ή αλλιώς το κάθισμα, έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο έπιπλο, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Στην καθημερινότητα αυτή θέλει να έχει ενεργό ρόλο και η εταιρεία Milanode. Σας προτείνει καρέκλες, που ανταποκρίνονται στην εργονομία, την αισθητική αλλά και στην πρωτοτυπία που επιθυμείτε. Επιλέξτε ανάμεσα σε ντυμένες καρέκλες ή ξύλινες, και κάντε τες εικόνα στο χώρο σας. Βρείτε την απόχρωση και το στυλ που θα θέλατε και συνδυάστε τις με τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας. Βρείτε την ιδανική για εσάς καρέκλα.

Διάβασε σχετικά