Καρέκλα Jeday & Τραπέζι Lithous

Τίποτα πιο ωραίο από το να κάνεις αγορές σε έπιπλα και διακόσμηση. Τι γίνεται όμως με τις τάσεις της μόδας που έρχονται και φεύγουν; Προφανώς και είναι αδύνατον οικονομικά να ακολουθούμε κάθε τάση. Μπορούμε όμως να κάνουμε ενέσεις ανανέωσης, προσθέτοντας ή αλλάζοντας χρώμα σε κάτι σταθερό.

Τραπέζι Donato

Επιλέγοντας χρώμα στην τραπεζαρία

Ένα έπιπλο όπως η τραπεζαρία, είναι μία αγορά ζωής. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που η εικόνα της, έχει ενδεχομένως κουράσει. Σε αυτή την περίπτωση, έρχεται να προστεθεί το χρώμα στις καρέκλες και τη διακόσμηση.. Σε πολλές περιπτώσεις δε, περισσότερα από ένα χρώματα σε συνδυασμό, μπορούν να δημιουργήσουν μία σύγχρονη και ενδιαφέρουσα πρόταση για το χώρο της τραπεζαρίας.

Καρέκλα Aprilia

Τραπέζι Dovina & Καρέκλα Aprilia

Ανανεώνοντας την τραπεζαρία με το κατάλληλο χρώμα

Το κατάλληλο χρώμα εξαρτάται από το στυλ της τραπεζαρίας. Από το τραπέζι που δε θέλετε να αποχωριστείτε, αλλά να δείτε με μία νέα, πιο σύγχρονη πρόταση, συνοδευόμενο από καρέκλες με χρώμα. Λιγότερο δαπανηρό, αλλά πολύ αποτελεσματικό. Πράσινο , χρυσό, σάπιο μήλο, μπλε είναι μόνο μερικά παραδείγματα ουδέτερων σχετικά χρωμάτων που θα ανανέωναν όμορφα κάθε τραπεζαρία.

Τραπέζι Centro & Καρέκλα Aprilia

Ανανεώνοντας την τραπεζαρία με eclectic διάθεση

Για πιο δημιουργικό αποτέλεσμα, τοποθετήστε γύρω από την τραπεζαρία που έχετε, όμοιες καρέκλες σε διαφορετικό χρώμα και δείτε πόσο προς το καλύτερο αλλάζει η εικόνα του τραπεζιού σας. Για τους πιο τολμηρούς , απλώς επιλέξτε διαφορετικού στυλ καρέκλες γύρω από την τραπεζαρία σας, δημιουργώντας το δικό σας mix & match style. Μη διστάσετε δε να δοκιμάσετε κομμάτια συλλογής, με ζωηρές ταπετσαρίες και έντονες αντιθέσεις!

Τραπέζι Edge

Και επειδή οι καρέκλες έχουν την τιμητική της αυτή τη φορά, εστιάστε προσεκτικά στο να βρείτε τις καλύτερες…

Καρέκλα Jane

Τραπέζι Fan & Καρέκλα Beetle

Διάβασε σχετικά