Εν έτη 2021 πλέον και έπιπλο και διακόσμηση, βρίσκονται σε καλά χέρια. Τόσο οι χειμερινές , όσο και οι καλοκαιρινές τάσεις που έρχονται, υποστηρίζουν το chic στυλ για το προσωπικό μας χώρο, μέσα από δυναμικές μονοχρωμίες.

Μονοχρωμία στην τραπεζαρία

Τα γνωστά total white και total black έχουν και πάλι την τιμητική τους, με πιο σύγχρονες σαφώς δόσεις σε σχέση με το παρελθόν. Η εταιρεία Milanode, δηλώνει την πρόταση της στην τάση αυτή, με έπιπλο στο χώρο της τραπεζαρίας ολόλευκο και εντυπωσιακό. Όχι μία, άλλες τρεις ιδέες για να πετύχετε ένα Ultra Chic σκηνικό στο χώρο της τραπεζαρίας σας.

Αν αγαπάτε πολύ το λευκό χρώμα, μπορείτε κάλλιστα να ενισχύσετε το φίνο λευκό αποτέλεσμα με λευκές καρέκλες. Αν πάλι όχι, επιχειρήστε μία ωραία αντίθεση με διαφορετικού χρώματος καρέκλα ή με τη χρήση ενός άλλου μοντέρνου υλικού.

Λευκές βάσεις, ξύλινες ή μεταλλικές, συνδυασμένες με επιφάνειες σε λευκό κρύσταλλο ή κεραμικό. Δυναμικό και συνάμα πολυτελές και διαχρονικό το λευκό χρώμα στην τραπεζαρία, που με τον κατάλληλο μπουφέ και καρέκλες θα ολοκληρωθεί η ιδέα της total white τραπεζαρίας.

Διάβασε σχετικά