Καναπές Senso

Η boho διακόσμηση, είναι για όσους θέλουν τα σπίτια τους γεμάτα ζωή, πολιτισμό και ενδιαφέροντα αντικείμενα για να τα απολαμβάνουν καθημερινά οι ίδιοι, η οικογένεια και οι φίλοι τους. Το boho στυλ διακόσμησης, υψώνει το ανάστημα του στις σύγχρονες ευαισθησίες, αγκαλιάζοντας τη δημιουργική, ανέμελη, αντισυμβατική διακόσμηση.

Καναπές Senso

Ένα boho σαλόνι, τείνει να έχει ομοιότητες σε χαρακτηριστικά σε σχέση με κάποιο άλλο, αφού η βασική αρχή στη μπόχο διακόσμηση σπιτιού, είναι η εκλεκτική επιλογή χρωμάτων, υφασμάτων και αντικειμένων. Παρόλα αυτά, δύο δωμάτια σε μποχο στυλ, δεν είναι ποτέ ίδια. Εκεί έγκειται και η ομορφιά του. Η επιλογή μας σε boho έπιπλα, αντικατοπτρίζει μία ιδιοσυγκρασία αντισυμβατική , που δεν αγαπά τους κανόνες , αλλά λατρεύει τα ταξίδια και αρέσκεται στο να συνδυάζει χρώματα και σχέδια από πολλές περιοχές του κόσμου.

Καναπές Modus

Ο βασικός κανόνας στην επιλογή χρωμάτων για μία άρτια boho chic διακόσμηση, είναι…ότι δεν υπάρχουν κανόνες! Σκεφτείτε ζεστά γήινα χρώματα, αλλά και μεταλλικές λάμψεις του χρυσού, κορεσμένο μωβ , μαζί με φλογερή τερακότα και μπλε βαθύ. Ο συνδυασμός και το κατάλληλο layering των χρωμάτων, είναι αυτό που κάνει το στυλ αυτό μοναδικό. Αν θέλετε να δημιουργήσετε για παράδειγμα έναν υπέροχο boho καναπέ ή να εισάγετε στο χώρο σας ένα boho έπιπλο τηλεόρασης, μη διστάσετε να αναμίξετε μοτίβα και υφές ή να συνδυάσετε στυλ που με έναν συμβατικό τρόπο σκέψης δε θα ταίριαζαν.

Καναπές Hug

Δημιουργήστε και νιώστε ελεύθεροι, είστε στο σωστό δρόμο...

Καναπές Modus

Καναπές Modus

Διάβασε σχετικά