Κρεβάτι Tufa

Φαίνεται ότι η εποχή του άσπρο ή μαύρο έφυγε ανεπιστρεπτί. Διανύουμε επιτέλους εκείνη, που οι σχεδιαστές τολμούν να προτείνουν και οι επαγγελματίες αγαπούν να δοκιμάζουν στυλ στους χώρους τους, χωρίς να αρέσκονται στις τετριμμένες ταμπέλες του minimal, industrial, bohemian κ.ο.κ Απελευθερωμένες από στερεότυπα ιδέες, μιξάρουν υλικά , αποχρώσεις, ματιέρες και απογειώνουν κάθε φορά ένα μοναδικό στυλ.

Και εδώ είναι που έρχεται η λέξη τάση. Η ετυμολογία της λέξης τάση, είναι η εξέλιξη προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μία αρμονική εξέλιξη σε αγαπημένα υλικά, ικανή να δημιουργήσει την πιο ατμοσφαιρική πρόταση για ένα χώρο. Στην προκειμένη περίπτωση, οι κατευθύνσεις είναι δύο και είναι αναμφισβήτητα εξίσου υπέροχες.

Η πρώτη τάση: Italian chic

Η πρώτη τάση, μιλά για μία αισθητική εμπειρία, που αποπνέει πολυτέλεια σε κάθε σημείο επαφής, ενώ δίνει έμφαση στο ότι ο σωστός συνδυασμός υλικών, θέτει τα θεμέλια για μία ανεπανάληπτη διακόσμηση. Καθαρές γραμμές και εντυπωσιακά χρώματα, που ξεκινούν από μία παλέτα ανοιχτού χρυσού και καταλήγουν σε βαθύ μπλε. Επιφάνειες στιλπνές με τέλεια φινιρίσματα και υψηλή αισθητική. Έπιπλα με πρωταγωνιστή το γυαλί, το μάρμαρο, το κεραμικό, τα έντονα τολμηρά μοτίβα και το βελούδο. Ένα πολυτελές στυλ για την ιδιαίτερη χρονιά που διανύουμε, με υπογραφή ιταλική.

Η δεύτερη τάση: Greek bohemian

Η δεύτερη τάση, εκφραστής της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας, βασίζεται σε ανεκτίμητης αξίας πρώτες ύλες και δημιουργεί ένα στυλ επικό. Γήινη έμπνευση και μία στροφή σε οτιδήποτε φυσικό. Ξύλο, ψάθα και bamboo, ενώ συνηθίζαμε να τα συναντάμε σε εξωτερικούς χώρους, πλέον δίνουν ανάλαφρη αίσθηση σε κομψούς εσωτερικούς. Πράσινο της ελιάς, καμένο πορτοκαλί και εξουδετερωμένες αποχρώσεις σε έπιπλα και υφές. Όταν η φύση γίνεται η ουσία του σχεδιασμού , τότε δημιουργούνται χώροι που αψηφούν τις φιλοδοξίες της υπερβολής και εντυπωσιάζουν μέσα από την ευχάριστη απλότητα τους.

Καναπές Origin

Μπουφέ Black River

Μπουφέ Nadal

Kαι κάπου εδώ ανάμεσα, βρίσκεται και το δικό σας προσωπικό στυλ. Μία αρμονική εξέλιξη σε αγαπημένα υλικά, ικανή να δημιουργήσει την πιο ατμοσφαιρική πρόταση για τον ξενοδοχειακό ή τον airbnb χώρο σας.

Η Milanode, εκφράζεται απόλυτα μέσα από τις δυο αυτές τάσεις και με γνώμονα την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει, παρουσιάζει τον καλύτερο της εαυτό και σας καλωσορίζει στο δικό της κόσμο...

Διάβασε σχετικά