Η Αράχωβα, είναι ο πιο hot χειμερινός προορισμός κυρίως του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο. Χτισμένη αμφιθεατρικά, σε υψόμετρο 960 μέτρων, απλώνεται μεγαλόπρεπα στις νότιες πλαγιές του βουνού για να καταλήξει σε χαράδρα όπου ρέει ο ποταμός Πλείστος. Αποτελεί πέρασμα για τους Δελφούς, την Ιτέα και το Γαλαξίδι, αλλά και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού. Μια βόλτα στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια της, αποκαλύπτει το γοητευτικό πάντρεμα του παλιού με το νέο. Όλα αυτά, στα ιερά εδάφη του Παρνασσού, του βουνού του Απόλλωνα.

Απέναντι από το ιστορικό ρολόι, στο κέντρο της Αράχωβας και ανάμεσα από τα γραφικά παραδοσιακά σπίτια και τους λιθόστρωτους δρόμους, ο πολυτελής και κομψός χώρος φιλοξενίας Clocktower, επιλέγει την διακόσμηση του με προτάσεις και έπιπλα από τη Milanode.

Οι ιδιοκτήτες του, σεβόμενοι την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, διαμόρφωσαν ένα χώρο που ενώ διατηρεί την πέτρινη εξωτερική του μορφή, στο εσωτερικό του επιλέγοντας σύγχρονα έπιπλα σε φωτεινά χρώματα αλλά και minimal διακόσμηση, δημιουργεί ένα μοντέρνο σκηνικό με αστική πολυτέλεια, ανάλαφρης αισθητικής, ικανό να εκπληρώσει στις σύγχρονες ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη και να εναρμονιστεί πλήρως με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τόπου.

Υποδοχή – Αρχοντικό λευκό χρώμα

Ήδη από την πρώτη στιγμή που εισέρχεστε στο χώρο της υποδοχής, ξεκινά η εντυπωσιακή εμπειρία ! Το λευκό χρώμα πρωταγωνιστεί χαρίζοντας αίσθηση καθαρότητας και ομοιομορφίας, ενώ οι μοντέρνοι καναπέδες Iris και τα μαρμάρινα τραπεζάκια Dino, σε ανοιχτές αποχρώσεις, αποπνέουν αρχοντιά, φινέτσα αλλά και διαχρονικότητα.

Καναπές Iris & Τραπεζάκι Dino

Ιδιαίτερες πινελιές, όπως τα barstool Ciro σε nubuck ταμπά ύφασμα και οι εντυπωσιακοί πίνακες, δένουν τη λιτή και minimal διακόσμηση με την ιστορική διαδρομή και την παράδοση του τόπου.

Σκαμπό μπαρ Ciro

Σουίτες

Η μοναδική εμπειρία συνεχίζεται και στις τρείς υπέροχες σουίτες! Υφασμάτινοι καναπέδες, όπως ο Iris και ο Silvestro, σε απαλά χρώματα και με τα πιο αφράτα και αναπαυτικά μαξιλάρια, να ενισχύουν την φιλόξενη ατμόσφαιρα και να σπάνε τους κανόνες που θέλουν στο βουνό το country ή rustic ως βασικό στυλ διακόσμησης

Αποκαλύπτεται ένα μοντέρνο σκηνικό, διατηρώντας ταυτόχρονα, μικρές πινελιές από πέτρα και ξύλο. Το απόλυτο λευκό στους τοίχους ως ένας δημιουργικός καμβάς, αναδεικνύει τα έπιπλα και δίνει έμφαση στα χρώματα. Τα μαρμάρινα τραπεζάκια Dino και Martino σε λευκή ή μαύρη απόχρωση, συμπληρώνουν το άνετο καθιστικό και έρχονται σε αντίθεση με το ζεστό ξύλινο πάτωμα.

Καναπές Silvestro & Τραπεζάκι Dino

Καναπές Iris & Τραπεζάκι Martino

Καναπές Iris & Τραπεζάκι Martino

Η επιλογή σε γήινους τόνους και τα ιδιαίτερης υφής υφάσματα στον 3θέσιο καναπέ Silvestro, το best seller μας από τις επιλογές σε καναπέδες με ξύλο, εναρμονίζονται μοναδικά με το υπέροχο φόντο του γραφικού χωριού. Το άνετο διπλό κρεβάτι σε απόλυτο λευκό, λειτουργεί χαλαρωτικά και χαρίζει φως και ηρεμία στον ενιαία διαμορφωμένο χώρο.

Καναπές Silvestro & Τραπεζάκι Martino

Καναπές Silvestro

Βίλες

Καναπές δίπλα στο τζακούζι…

Ο συνδυασμός τζάκι και καναπές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θαλπωρής και της χαλάρωσης ειδικά σε έναν μοναδικό προορισμό στο βουνό όπως η Αράχωβα! Στις δύο βίλες του ξενώνα όμως, το τζακούζι παίρνει θέση δίπλα στον άνετο και χαλαρό καναπέ και διεκδικεί την πρωτιά του τζακιού. Τι πιο ιδανική επιλογή να στελεχώσει το χώρο, από τον καναπέ κρεβάτι Duke, που εκτός από άνετος τριθέσιος, χάρη στις ελεύθερες πλάτες του, μετατρέπεται και σε άνετο κρεβάτι.

Καναπές Duke & Τραπεζάκι Sabatino

Το άπλετο φως και η καταπληκτική θέα των βουνών και των παραδοσιακών στοιχείων που περιβάλλουν το οίκημα, δεν εμποδίζονται από περιττούς όγκους. Η minimal εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα από μέταλλο, ξύλο και διάφανο γυαλί, που οδηγεί στο πατάρι με το διπλό κρεβάτι, το επιβεβαιώνει, ενώ η επιλογή του μαύρου χρώματος και των φυτών, σπάει τη μονοτονία και χαρίζει στυλ.

To minimal τραπεζάκι Sabatino από τη συλλογή μας από στρογγυλά τραπεζάκια και ο πολυμορφικός καναπές Duke με τις ελεύθερες πλάτες και τα ανάλαφρα μεταλλικά πόδια μπροστά στο τζάκι, οριοθετεί και διαχωρίζει το χώρο.

Καναπές Duke & Τραπεζάκι Sabatino

Τραπεζάκι Sabatino

Βοηθητικά stand από ζεστό ξύλο δρυός αφήνουν ανοιχτά περάσματα στο χώρο και διαμορφώθηκαν έτσι, ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητα του ταξιδιώτη και να εξυπηρετούν μικρές ανάγκες, όπως ένα γρήγορο σνακ ή ακόμη και ως γραφείο. Τα barstool Ciro, σε ιδιαίτερη ταμπά ή σε σκούρο γκρι απόχρωση, συμβάλλουν στην ζεστή ατμόσφαιρα και λειτουργικότητα των χώρων.

Σκαμπό μπαρ Ciro & Τραπεζάκι Sabatino

Το κύριο μέλημα της Milanode σε ότι αφορά τις προτάσεις και τη σχεδίαση των ξενοδοχειακών επίπλων της, είναι να να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ιδιοκτητών, ώστε ο ταξιδιώτης να απολαμβάνει την άνεση, τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού του, σε ένα πολυτελή και καλόγουστο περιβάλλον! Στο Clocktower επιτύχαμε αυτό το στόχο προτείνοντας έπιπλα υψηλής αισθητικής, λειτουργικά αλλά κατασκευασμένα με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά.

Διάβασε σχετικά