Ο εξαιρετικός συνδυασμός στυλ, χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το διαμέρισμα ήταν ο λόγος που επιλέξαμε να σας το παρουσιάσουμε. Άνετο, ιδιαίτερο και όσο πρέπει σύγχρονο για την καθημερινή ζωή.

Ένα υπέροχο ρετιρέ στην καρδιά του κοσμικού Λονδίνου

…η αγαπημένη γωνιά

Μέσα από την παλέτα του γκρι, ασημί και του μαύρου, δημιουργείται μια γοητευτική άκρη στο σαλόνι του ρετιρέ διαμερίσματος του Λονδίνου με πρωταγωνιστή το κίτρινο.

Η γαλλικής επιρροής κουζίνα

Λουστραρισμένο και επιμελώς φθαρμένο αποτέλεσμα σε γαλλικό ύφος με ένα σκοτεινό φινίρισμα wenge, για να ταιριάζει με το ξύλο που συναντά κανείς και σε άλλα σημεία του διαμερίσματος.

Το βοηθητικό καθιστικό

Αναπαυτικές πολυθρόνες, έχουν τοποθετείται σε ένα μικρό χρωματιστό χώρο, απέναντι από την κουζίνα, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις και cozy ατμόσφαιρα.

Η ηλιόλουστη τραπεζαρία

Μελετημένη με βάση το φυσικό φως, αυτή η εντυπωσιακή αίθουσα τραπεζαρίας επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν το δείπνο τους με την εντυπωσιακή θέα του κεντρικού Λονδίνου.

Η μεταξωτή ταπετσαρία

Η εντυπωσιακή ταπετσαρία έχει τοποθετηθεί πάνω σε panels και όχι απευθείας στους τοίχους, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατοτήτα να αφαιρεθούν και να μεταφερθούν με ευκολία κάπου αλλού.

Ο διάδρομος

Μια σειρά από όμορφα πλαισιωμένες φωτογραφίες λειτουργεί ως «τοίχος ενθύμιο».

Η Duck Egg μπλε κρεβατοκάμαρα

Έπιπλα κατόπιν παραγγελίας δίνουν στην κρεβατοκάμαρα μια αίσθηση συμμετρίας και ηρεμίας, παρά την αδέξια θέση κεκλιμένων τοίχων και ανοιγμάτων.

Ο σοφιστικέ ξενώνας

Μια ήσυχη αλλά κομψή ασημί-γκρι ριγέ ταπετσαρία και λευκές διάφανες μεταξωτές κουρτίνες, δίνουν στο χώρο του ξενώνα, στυλ δωματίου ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Το κομψό μπάνιο

Αυτόνομος καθρέφτης τοποθετημένος στην κορυφή του υπάρχοντος, προσθέτει μία πρωτότυπη διάσταση στο κομψό μπάνιο.

Διάβασε σχετικά