Απαιτητική η εποχή που διανύουμε, αλλά μπορούμε να την ομορφύνουμε μέσα από την καθημερινότητα μας. Το σπίτι, που αποτελεί το πλέον ασφαλές καταφύγιο για όλους μας, είναι αυτό που μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα θα μας χαλαρώσει.

Επιλέγοντας τις κατάλληλες διαστάσεις στα έπιπλα σπιτιού

Η χαλαρή ατμόσφαιρα που αναζητάμε, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα του χαμηλού ατμοσφαιρικού φωτισμού και των αρωματικών ελαίων και κεριών που κατευνάζουν τις αισθήσεις. Το βλέμμα πρώτα και έπειτα το σώμα, χαλαρώνει όταν ο χώρος αποπνέει ηρεμία και τάξη. Όταν δηλαδή τα έπιπλα , είναι σε σωστή θέση και σε διαστάσεις ανάλογες του χώρου και των απαιτήσεων μας. Τότε και μόνο τότε, το καθιστικό, η κρεβατοκάμαρα και οι υπόλοιποι χώροι που χρησιμοποιούμε, αποπνέουν χαλαρή διάθεση και ηρεμία.

Έπιπλα με δυνατότητα επιλογής διάστασης

Η Μilanode, που δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες τις εποχής και του αγοραστικού κοινού, προτείνει μία πλούσια σειρά επίπλων, ικανή να εξοπλίσει ολοκληρωμένα και το δικό σας σπίτι. Καναπέδες στις διαστάσεις του χώρου σας και μάλιστα με ύφασμα της επιλογής σας, είναι η λύση για ένα άνετο και χαλαρωτικό καθιστικό. Τραπεζαρίες ανοιγόμενες ή σταθερές, ξύλινες , με κρύσταλλο ή λάκα και ότι άλλο θα μπορούσε να σας φανεί ενδιαφέρον και χρήσιμο, είναι ήδη στη διάθεση σας. Ακόμα και στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, που συνήθως οι διαστάσεις δεν είναι πάντα τόσο γενναιόδωρες και εκεί η Milanode αναλαμβάνει να δώσει λύση με κρεβάτι, συρταριέρα και κομοδίνα, 100% προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Έπιπλα στις ακριβείς διαστάσεις του χώρου σας

Και επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζετε το κάθε σπίτι είναι μοναδικό, έτσι μοναδικά το αντιμετωπίζουν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας στα καταστήματα της. Οι σύμβουλοι διακόσμησης θα προτείνουν έπιπλα στις ακριβείς διαστάσεις που εσείς χρειάζεστε και θα δώσουν μία πλήρη εικόνα, για το πως θα επιτύχετε ένα όμορφο, χαλαρωτικό και άνετο χώρο.

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματα της εταιρείας και να ζητήσετε να δείτε μία ολοκληρωμένη λύση, προσαρμοσμένη στο δικό σας σπίτι…

Διάβασε σχετικά