Καναπές Iris

Αυτό το υπέροχο κενό πίσω από τον καναπέ, που σας κάνει να αισθάνεστε σαν κάτι να λείπει, είναι άξιο συζήτησης μιας και απασχολεί αρκετά. Όντως κάτι λείπει και σήμερα θα το ανακαλύψουμε και μάλιστα δημιουργικά. Πόσες ιδέες όμως θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς για να αποφασίσει ποια τελικά αντιπροσωπεύει το στυλ του καθιστικού του; Τις πρώτες πέντε θα τις βρείτε παρακάτω…

Προτάσεις διακόσμησης για τον τοίχο του καναπέ

  1. Συνδυάστε λειτουργικότητα με διακόσμηση, προσθέτοντας μικρά ή μεγαλύτερη ράφια ως αποθηκευτικές μονάδες πίσω από τον τοίχο του καναπέ σας. Επιλέξτε υλικά ανάλογα με την αισθητική του χώρου σας και ολοκληρώστε προσθέτοντας τη διακόσμηση της επιλογής σας. Χρήση και αισθητική μαζί.

Ράφι τοίχου Solid Shelf

  1. Επενδύστε στην αξία της τέχνης, προσθέτοντας έναν ή περισσότερες πίνακες που συνδυάζουν αγαπημένα σας χρώματα, που δεν τολμήσατε να επιλέξετε για τον τοίχο σας. Φροντίστε η τοποθέτηση να είναι λίγο ψηλότερα από το ύψος της πλάτης του καναπέ και το στυλ τους να συνάδει με το ύφος του καθιστικού σας.

Καναπές Tokyo

  1. Μία πρόταση για εκείνους που τολμούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Αν τα ταξίδια και οι διαφορετικοί προορισμοί είναι το χόμπι σας, μην διστάσετε να το δηλώσετε μέσα στο καθιστικό σας. Αν πάλι η ποδηλασία είναι το πάθος σας, τότε επιλέξτε για τον τοίχο πάνω από τον καναπέ σας διακόσμηση που να το υποδηλώνει. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Καναπές Stripe

  1. Επιλέξτε κάτι που σας αρέσει σαν θέμα και πολλαπλασιάστε το. Πόστερ, vintage πιάτα, ρολόγια, ροζέτες και πολλά άλλα, αν τοποθετηθούν ανά είδος σωστά, μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν μία υπέροχη σύνθεση που θα είναι φτιαγμένη 100% από εσάς.

Καναπές Valerio

  1. Η κλασική και μη εξαιρετέα ιδέα, που είναι λύση όχι μόνο για τον τοίχο πίσω από τον καναπέ αλλά και για πολλά άλλα θέματα που προβληματίζουν στο σπίτι, είναι αυτή του καθρέφτη. Μεγαλώνει το χώρο, φωτίζει το καθιστικό, δημιουργεί ενδιαφέρουσες εικόνες μέσα από τον αντικατοπτρισμό και φυσικά, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Καναπές Hive

Καναπές Tufa

Καναπές Bruto & καθρέπτης Smart

Διάβασε σχετικά