5 λύσεις για τον τοίχο πάνω από τον καναπέ

Τοποθετήσατε το σαλόνι, διακοσμήσατε  με όμορφες μαξιλάρες, προσθέσατε ένα ταιριαστό τραπεζάκι σαλονιού, ρίξατε και ένα ριχτάρι καλού κακού…κι όμως κάτι λείπει. Αυτό το υπέροχο κενό πάνω από τον καναπέ σας, πρέπει να καλυφθεί δημιουργικά. Πόσες  ιδέες όμως θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς για να αποφασίσει ποια  τελικά αντιπροσωπεύει το στυλ του καθιστικού του; Τις πρώτες πέντε θα τις βρείτε παρακάτω…

1. Συνδυάστε λειτουργικότητα με διακόσμηση, προσθέτοντας μικρές αποθηκευτικές μονάδες πίσω από τον τοίχο του καναπέ σας. Επιλέξτε υλικά ανοιχτόχρωμα και ολοκληρώστε προσθέτοντας  ξύλινα 3D γράμματα  και όμορφες φωτογραφίες τριγύρω.

2. Επενδύστε στην τέχνη, προσθέτοντας ένα κομμάτι που συνδυάζει  αγαπημένα χρώματα, που δεν τολμήσατε να επιλέξετε για τον τοίχο σας. Φροντίστε τέλος, να είναι τέτοια, που να αναδεικνύουν όσο τίποτα το στυλ και το ύφος του σαλονιού σας.

3. Eclectic αποτέλεσμα και πρόταση για λίγους. Αν τα ταξίδια και οι διαφορετικοί προορισμοί είναι το πάθος σας, μην διστάσετε να το δηλώσετε μέσα στο καθιστικό σας, επιλέγοντας  για τον τοίχο πάνω από τον καναπέ έναν υπερμεγέθη χάρτη. Όσο πιο vintage η έκδοση του, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα!

4. Επιλέξτε κάτι που σας αρέσει σαν θέμα και πολλαπλασιάστε το σε ένα και μόνο χρώμα στον τοίχο του καθιστικού σας. Καδράκια, πιάτα, ρολόγια, ροζέτες και πολλά πολλά άλλα, αν τοποθετηθούν σωστά, μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακότατη  σύνθεση  που θα είναι φτιαγμένη 100% από εσάς.

5. Η κλασική και μη εξαιρετέα λύση, που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των προτάσεων είναι η λύση του καθρέφτη.  Μεγαλώνει το χώρο, φωτίζει το καθιστικό, δημιουργεί ενδιαφέρουσες εικόνες και φυσικά, κερδίζει τις εντυπώσεις!!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *