Πουφ Rope Bubble

«Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά» λέει ένα γνωμικό. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά θα επιβεβαιώσουμε εμείς. Το κερασάκι στην τούρτα, είναι εξίσου σημαντικό με το υπόλοιπο γλυκό, έτσι και τα μικροέπιπλα και εν γένει τα βοηθητικά έπιπλα στο χώρο, αξίζουν μία θέση πρωταγωνιστή.

Τραπεζάκι σκαμπό Jungle Metal

Δίνοντας έμφαση στα μικροέπιπλα

Ολοκληρωμένος, είναι ο χώρος που έχει στελεχωθεί με τη βασική επίπλωση και τις κατάλληλες επιλογές σε βοηθητικά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Εκείνες οι μικρές πινελιές, σε έπιπλα και διακόσμηση, είναι αυτές που ολοκληρώνουν την προσπάθεια μας για έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο, με προσωπικότητα και στυλ.

Κονσόλα Καθρέπτης Juliette

Μικρά έπιπλα μεγάλης σημασίας

Λόγω του χώρου που καταλαμβάνουν και των διαστάσεων τους, τα βοηθητικά έπιπλα, «σηκώνουν» χρώμα, έντονο στυλ και ότι εκκεντρικό θα μας άρεσε, που επ ουδενί δε θα μπορούσε να μπει σε ένα από τα βασικά έπιπλα. Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού σε retro style με φλούο χρώματα, θα εξυπηρετήσουν τέλεια σε μία συγκέντρωση με φίλους στο σπίτι, ενώ παράλληλα θα εντυπωσιάσουν φτιάχνοντάς μας τη διάθεση. Ένας ιδιαίτερος καθρέφτης με την αντίστοιχη κονσόλα, είναι ο τέλειος τρόπος για να αποχαιρετήσετε το σπίτι φεύγοντας και μία υπέροχη εικόνα επιστρέφοντας πάλι πίσω. Κρεμάστρες, σκαμπό και πολλά άλλα βοηθητικά, αλλά τόσο σημαντικά έπιπλα, αξίζουν την προσοχή μας.

Σκαμπό Frame

Πουφ Misano

Σκαμπό Aruba

Κονσόλα Rest

Σκαμπό Cube

Παρόλο λοιπόν που στην διαδικτυακή αναζήτηση, τα βρίσκει κανείς στην κατηγορία βοηθητικά μικροέπιπλα, στην πραγματικότητα πρόκειται για το ευχάριστο, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας…

Διάβασε σχετικά