Ανάκλινδρο Gabriella

Το ανάκλινδρο, είναι μια μορφή καναπέ κλασικού ρυθμού με αρχαιοελληνικές ρίζες, ο οποίος έχει μόνο ένα μπράτσο που είναι υπερυψωμένο στο ύψος περίπου της πλάτης και συχνά είχε τον ρόλο κρεβατιού. Κατασκευάζονταν από ξύλινο σκελετό και καλύπτονταν από χαλιά και σκεπάσματα. Οι σύγχρονοι Έλληνες, στις αρχές του 19ου αιώνα, αντέγραψαν το ανάκλινδρο από τους Γάλλους οι οποίοι το ονομάζουν lit de Repos, δηλαδή κρεβάτι αναπαύσεως.

Το ανάκλινδρο στη σημερινή εποχή

Η ανάγκη για ξεκούραση είναι υπεράνω λαών και εποχών γι αυτό και σήμερα, το ανάκλινδρο, είναι έπιπλο κορυφαίας επιλογής. Στην πιο σύγχρονη μορφή τους, να θυμίζουν περισσότερο μεγάλη πολυθρόνα, τα ανάκλινδρα είναι τα εντυπωσιακότερα στοιχεία που μπορούμε να εντάξουμε στον προσωπικό μας χώρο.

Πολυθρόνα ανάκλινδρο Dixie

Ανάκλινδρα με επιλογή υφάσματος και διαστάσεων

Στον μοναδικό κόσμο της Milanode, μπορείτε να βρείτε ανάκλινδρα μοντέρνου στυλ στα μέτρα της καθημερινής σας ζωής. Βασισμένα και παρουσιασμένα μέσα από τις σύγχρονες γραμμές που κατασκευάζει η εταιρεία, τα ανάκλινδρα σαν τμήμα του καναπέ ή σαφώς διαχωρισμένα από αυτό, μπορούν να λάβουν ειδικές διαστάσεις και επενδύσεις, μέχρι να βρείτε εκείνο που πληρεί τα προσωπικά σας κριτήρια. Αναζητήστε πολλά και διαφορετικά σχέδια στα showrooms της Milanode και με τη βοήθεια του καταρτισμένου προσωπικού της, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε ιδέες όχι για ένα, αλλά για όσα ανάκλινδρα μπορεί η φαντασία και ο χώρος σας να ζητήσει…

Πολυθρόνα Bubble

Πολυθρόνα Marika

Πολυθρόνα κρεβάτι Smart

Διάβασε σχετικά