Πολυθρόνα Gambit

Καρέκλα ή πολυθρόνα, πολυθρόνα ή καναπές; Μάχη άνιση θα μπορούσε κάποιος να πει γιατί παρόλο που πρόκειται για τρία καθιστικά έπιπλα, οι πολυθρόνες, από μορφή και μόνο κερδίζουν με διαφορά.

Πολυθρόνες που ξεχωρίζουν στο χώρο

Πολυθρόνα Bubble

Συγκρινόμενη με μία καρέκλα, η άνεση και η επιβλητικότητα που έχει μία πολυθρόνα, εξασφαλίζουν την προτίμησή μας. Εκεί θα επιλέξουμε να καθίσουμε και για εκείνη θα βαλθούμε να βρούμε την καταλληλότερη θέση στο χώρο. Αντίστοιχα, σε σύγκριση με τον καναπέ, είναι εξίσου αναπαυτική αλλά πολύ πιο ευέλικτη, αφού μπορεί να ενσωματωθεί άψογα τόσο σε ένα μικρό σαλόνι , όσο και σε ένα γραφείο ή στο υπνοδωμάτιο.

Η ιστορία του επίπλου που ονομάστηκε «πολυθρόνα»

Πολυθρόνα Boston

Δεν είναι τυχαίο ότι η προέλευση της πολυθρόνας είναι ο θρόνος. Τα χρόνια πέρασαν και ο θρόνος διατήρησε το κύρος και την άνεση του. Εξέλιξε όμως δυναμικά την κατασκευή του. Έτσι, εκτός από ξύλινες, σήμερα έχουμε σύγχρονες μοντέρνες πολυθρόνες από μεταλλικούς σωλήνες, χυτά υλικά και από διάφορα είδη πλαστικών. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο σχεδιασμός του επίπλου οφείλεται μόνο στις πολυθρόνες, αλλά σίγουρα πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν μέσα απ’ τον σχεδιασμό τους.

Πολυθρόνα Bilbao

Πρόκειται για πολύ δημοφιλή έπιπλα, που η ιστορία μόνο να δικαιώσει μπορεί, αφού ικανοποιούν το αισθητικό αλλά και το λειτουργικό κομμάτι ενός επίπλου.

Milanode πρόταση, με ιδιαίτερες πολυθρόνες

Με μία εξαντλητική καθημερινότητα, η μοναδική σας σκέψη είναι πότε θα επιστρέψετε σπίτι για να ξεκουραστείτε. Συνδυάστε την αναζήτηση χαλάρωσης, με μία δόση πολυτέλειας και επιλέξτε να συμπεριλάβετε στα έπιπλα σας, μία πολυθρόνα από την εταιρεία Milanode.

Διάβασε σχετικά