Πολυθρόνα Montolivo

Αν υπήρχε μία συνταγή, για την τέλεια βραδιά χαλάρωσης στο σπίτι, τότε σίγουρα το πρώτο συστατικό θα ήταν η πολυθρόνα.

Η δυναμική της πολυθρόνας στο χώρο του καθιστικού

Πολυθρόνα Akadia

Οι πολυθρόνες είναι το πλέον άνετο κάθισμα μέσα στο καθιστικό για κάθε μέλος μιας οικογένειας. Είναι το πρώτο που κατοχυρώνεται και το τελευταίο που αποδεσμεύεται ύστερα από ευχάριστες ώρες χαλάρωσης με ένα σταυρόλεξο, ένα βιβλίο ή μία ωραία ταινία. Η άνεση δεν είναι όμως το μοναδικό προτέρημα που καθιστά μια πολυθρόνα, αγαπημένο έπιπλο σε ένα σαλόνι. Μία ιδιαίτερη πολυθρόνα, σταθερή ή κινούμενη, ολοκληρώνει όμορφα το χώρο του καθιστικού που ορίζεται συνήθως γύρω από ένα καναπέ. Παράλληλα διαχωρίζει αρμονικά το καθιστικό, σε σαλόνι και τραπεζαρία και δίνει έμφαση στο χώρο με τη δυναμική της.

TIP: Αν η πολυθρόνα σας είναι ντυμένη με κάποιο ύφασμα, φροντίστε να καθαρίζεται εύκολα γιατί δύσκολα θα θελήσετε να την αποχωριστείτε σε περίπτωση που φθαρεί από κάποιο λεκέ.

Πολυθρόνα Gregorio

Και επειδή μία ίσον καμία, εφόσον ο χώρος το επιτρέπει, δημιουργήστε ένα όμορφο ζευγάρι από δύο ιδιαίτερες πολυθρόνες και κάντε τις το σήμα κατατεθέν του σαλονιού σας. Στην εταιρεία Milanode, μπορείτε να βρείτε μία ολοκληρωμένη σειρά από πολυθρόνες, σε προτάσεις που κάλλιστα μπορείτε να υιοθετήσετε και στο δικό σας σπίτι. Εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε τι τύπος πολυθρόνας αντιπροσωπεύει την ιδανική βραδιά χαλάρωσης για εσάς.

Πολυθρόνα Barcelona

Πολυθρόνα Veronica

Διάβασε σχετικά