5 τρόποι για να κρύψετε έξυπνα το κρεβάτι

Στα μικρά διαμερίσματα, που ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος, οι ιδιοκτήτες πρέπει να εφεύρουν ιδιοφυείς και λειτουργικούς τρόπους για να χωρέσουν τα έπιπλα τους. Όχι όλα, τουλάχιστον όμως τα βασικά.

Πέντε ιδιοκτήτες λοιπόν, κατάφεραν να καμουφλάρουν με τον πιο όμορφο τρόπο την κρεβατοκάμαρα τους και συν τοις άλλοις, να διεκδικήσουν έξτρα χώρους που στα τετραγωνικά τους θα ήταν τουλάχιστον απαγορευτικοί! 

1. Ο  ιδιοκτήτης εδώ, κατατάσσει το κρεβάτι του στο σύνολο των επίπλων ψηλά. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, ένα κρεβάτι που κρέμεται από την οροφή και έρχεται στην επιθυμητή θέση(πάτωμα) με ένα έξυπνο σύστημα τροχαλίας. Και τα 48 τετραγωνικά του σπιτιού του λοιπόν, μένουν απόλυτα εκμεταλλεύσιμα.

2 . Με τη βοήθεια ενός Αρχιτέκτονα, η οικογένεια κατάφερε να “κρύψει” το υπνοδωμάτιο στη ντουλάπα. Στην πραγματικότητα, το εργονομικό μάτι του σχεδιαστή, ενσωμάτωσε ένα διπλό πτυσσόμενο κρεβάτι στον κατάλληλα διαμορφωμένο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού.

3 . Ένα χαριτωμένο κρεβάτι και η πιο όμορφη ντουλάπα , συνθέτουν την τέλεια παιδική κρυψώνα.  Αυτό το κρεβάτι-ντουλάπα, θα ήθελε κάθε παιδί να το έχει, ακόμα και αν τα τετραγωνικά του υπνοδωματίου υπήρχαν σε πληθώρα.

4. Στο διαμέρισμα αυτό, η εφευρετική ιδέα γεννήθηκε για το δεύτερο σε σειρά κρεβάτι. Ένα κρεβάτι που παρουσιάζεται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις φιλοξενίας, ενώ τον υπόλοιπο καιρό, κλειστό πια, λειτουργεί κανονικά ως ελεύθερος χώρος δραστηριοτήτων.

5. Το πέμπτο και τελευταίο “κρυφό κρεβάτι”, αν και δε δημιουργήθηκε λόγω στενότητας χώρου όπως είναι προφανές, παραμένει εφευρετικό και μόνο σαν άποψη κρεβατοκάμαρας. Ένα υπνοδωμάτιο δήλωση από πλευράς σχεδιασμού και διακόσμησης, δεσπόζει νοητά στο χώρο χωρίς να κλέβει ούτε ένα τετραγωνικό από τη ζώνη ημέρας του διαμερίσματος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *