Κρεβάτι τοίχου Kuco

Στα μικρότερα διαμερίσματα, που ο χώρος είναι σαφώς πιο περιορισμένος, οι ιδιοκτήτες πρέπει να εφεύρουν ιδιοφυείς και λειτουργικούς τρόπους για να χωρέσουν τα έπιπλα τους. Κάποια βασικά έπιπλα όμως, όπως ο καναπές ή το κρεβάτι, πόσο εύκολο είναι να περιοριστούν, για να εξοικονομήσουν χώρο.

Κρεβάτι τοίχου Kuco με ενσωματωμένο καναπέ!

Πτυσσόμενα κρεβάτια τοίχου

Πάνω στην ανάγκη αυτή, γεννήθηκε η ιδέα του εργονομικού επίπλου για τον ύπνο. Κρεβάτια τοίχου που «κρύβονται» κατά τη διάρκεια της ημέρας με ένα έξυπνο σύστημα αποθήκευσης, ενώ τη νύχτα με τον αντίστοιχο τρόπο, έρχονται στην επιθυμητή θέση ύπνου. Έτσι ο χώρος που θα χρειαζόταν ένα κρεβάτι, όντας κλειστό πια, χρησιμοποιείται κανονικά ως ελεύθερος χώρος δραστηριοτήτων.

Πόσο εύκολο είναι στη χρήση είναι το κρεβάτι τοίχου

Με μία κίνηση, το μονό ή διπλό κρεβάτι τοίχου, ενσωματώνεται στον κατάλληλα διαμορφωμένο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού. Δε στερείται ποιότητας ή αισθητικής, ενώ παράλληλα εσείς εκμεταλλεύεστε κάθε τετραγωνικό από τη ζώνη ημέρας του διαμερίσματος. Ακόμα και αν ο χώρος λοιπόν δεν είναι όσο μεγάλος θα θέλατε, υπάρχουν πάντα λύσεις και μάλιστα ιδανικές.

Διάβασε σχετικά