Κρεβάτι Casablanca

Αποφεύγετε τις αντιθέσεις και προτιμάτε την απλότητα; Αναζητάτε κάτι διαχρονικό, που να μη χρειαστεί να το αλλάξετε μέσα στα επόμενα χρόνια; Εν αγνοία σας, είστε και εσείς λάτρεις της λευκής κρεβατοκάμαρας. Η απάντηση λοιπόν είναι απλή... και λευκή!

Κρεβάτι Ezio

Λευκή κρεβατοκάμαρα, η επιλογή που ξεχωρίζει

Ψάχνοντας έπιπλα τόσο ξεχωριστά, όσο ξεχωριστό είναι για εσάς το υπνοδωμάτιό σας, η αναζήτηση της ιδανικής κρεβατοκάμαρας μοιάζει βουνό. Έχετε υπόψη, ότι ένα λευκό κρεβάτι, μπορεί να προσδώσει υψηλή αισθητική, αλλά και να αποτελέσει την ουδέτερη εκείνη βάση που θα φιλοξενήσει όποιο χρώμα εσείς επιλέξετε για την υπόλοιπη διακόσμηση. 

Κρεβάτι Beat

Λευκά κρεβάτια σε μοντέρνους συνδυασμούς

Το λευκό, δεν αποτελεί χρώμα, αλλά συνδυασμό και αποτέλεσμα όλων των άλλων χρωμάτων. Το γεγονός αυτό, του χαρίζει την ιδιότητα να συμπληρώνεται όμορφα από οποιαδήποτε άλλο. Ότι και να δούμε δίπλα σε κάτι λευκό, μας αρέσει. Απλά, με την υποκειμενική μας άποψη, κάποιοι συνδυασμοί ξεχωρίζουν. Πέρα από το συνδυασμό στο χρώμα, ο συνδυασμός των υλικών κατασκευής και οι γραμμές που περιγράφουν το κρεβάτι, είναι εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το στυλ του. Δώστε μεγάλη έμφαση και σε αυτά.

Κρεβάτι Monaco

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Με τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας βασισμένη σε σκούρους τόνους και το κρεβάτι σε λευκό, προκύπτει συνδυασμός υψηλής αντίθεσης. Εκεί επιμένουμε σε διακόσμηση αυστηρά μονοχρωματική. Με την επιλογή ανοιχτότερων αποχρώσεων να κινούνται στο χώρο, προκύπτει ένα πιο φωτεινό αλλά και ήπιο διακοσμητικά αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή, η διακόσμηση μπορεί να έχει περισσότερες αποχρώσεις.

Κρεβάτι Scarlet

Έμπνευση για δημιουργία

Πάρτε έμπνευση από τις ενδυματολογικές σας προτιμήσεις, από έναν πίνακα ζωγραφικής, από ένα αγαπημένο σας αντικείμενο και στηρίξτε διακοσμητικά με τη δική σας πρόταση το λευκό κρεβάτι. Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη ότι το λευκό χρώμα, συμβολίζει τη δροσιά, την αισιοδοξία, την απλότητα, τότε και οι πιο αναποφάσιστοι μπορούν τώρα να καταλήξουν, εντάσσοντας το στη διακόσμηση της αρεσκείας τους.

Κρεβάτι Club

Συνδυάστε με όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε, αφού θα αναδειχθεί με απόλυτη ακρίβεια. Η περίπτωση αποτυχίας είναι σχεδόν απίθανη. Ας μην ξεχνάμε ότι μία λευκή κρεβατοκάμαρα, αποτελεί διαχρονική επένδυση και κομμάτι πασπαρτού, όσες αλλαγές και αν προστάξει η μόδα!

Δείτε εδώ την πλούσια συλλογή μας σε λευκές κρεβατοκάμαρες

Κρεβάτι Desert

Κρεβάτι Venera

Κρεβάτι Valeria

Κρεβάτι Amadeo

Κρεβάτι Slim

Κρεβάτι Eleonora

Κρεβάτι Queen

Κρεβάτι Jazz

Διάβασε σχετικά