Καναπές Moon ντυμένος με λευκό δέρμα

Λευκό, άσπρο, γαλακτερό χρώμα. Το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι η καθαρότητα και απλότητα, ή το άκαμπτο και σκληρό, μήπως κάτι χαλαρωτικό και μειλίχιο; Αυτά και πολλά άλλα, εξ ου και η δυναμική του συγκεκριμένου χρώματος. Μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω και ακόμα τόσα γι αυτό και αποτελεί τη διαχρονικότερη τάση στη διακόσμηση.

Τραπεζαρία Luigi total white look

Διακόσμηση σπιτιού με απόλυτο στοιχείο το λευκό χρώμα

Total white look … Στις μέρες μας οι υποστηρικτές, είναι περισσότεροι από τους πολέμιους! Και όχι άδικα. Σε κατάλληλα αρχιτεκτονικά διαμορφωμένους χώρους, το άσπρο χρώμα σε συνδυασμό με το φυσικό φωτισμό, είναι δυνατόν να δημιουργήσουν το απόλυτο αίσθημα χαλάρωσης και ισορροπίας. Το λευκό background επιτρέπει στα έπιπλα σας να ξεχωρίσουν, να αναπνεύσουν και να αναδειχθούν μέσα στον χώρο.

Λευκοί τοίχοι, λευκές κουρτίνες και έπιπλα σε λευκό χρώμα, ένα φωτεινό λευκό πάτωμα και ο χώρος σας αν μη τι άλλο είναι αισθητικά άρτιος. Είναι επίσης και ο ιδανικότερος καμβάς για την οποιαδήποτε προσθήκη στη διακόσμηση.

Διακόσμηση χώρου σε συνδυασμό λευκού και άλλου χρώματος

Αν το απόλυτο λευκό δε σας ικανοποιεί, μπορείτε κάλλιστα να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο απλό ή μεταλλικό χρώμα, δημιουργώντας αντιθέσεις. Το λευκό αγαπάει ιδιαίτερα το μαύρο αλλά και τα ψυχρά μπλε και πράσινα. Μεγάλη δυναμική δίνει επίσης ο συνδυασμός του λευκού με το χρυσό. Έγκειται τώρα αποκλειστικά στις επιλογές της αρεσκείας σας, ποια θα είναι η αντίθεση εκείνη που θα πρωταγωνιστήσει στο χώρο σας.

Δεν είναι μόνο άσπρο-μαύρο, ή χρυσό και λευκό. Είναι συνδυασμοί, είναι τάση, ιδέες, είναι ένα βήμα πιο κοντά στο απόλυτο style της Διακόσμησης.

Ο πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι το λευκό, άρα οτιδήποτε άλλο επιλέξετε, οφείλει να έρθει δεύτερο τόσο σε ένταση όσο και σε ποσότητα. 

Διάβασε σχετικά