Αν υπήρχε εννοιολογικό λεξικό για τα υλικά, τότε δίπλα στο ξύλο, θα υπήρχαν οι λέξεις ζεστασιά, κομψότητα, κύρος, ποιότητα. Το ξύλο, που αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή στις επενδύσεις των επίπλων, είναι παμψηφεί η πιο διαχρονική τάση του design. Το εν λόγω υλικό, έχει αγαπηθεί όχι μόνο για το ζεστό και ευπροσάρμοστο χαρακτήρα του, αλλά για τις απεριόριστες δυνατότητες του.

Tραπεζάκι Assunta

Ξύλινα έπιπλα, στο χρώμα της καρυδιάς

Καναπές κρεβάτι Freddo

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίες, έπιπλα για το σαλόνι, το γραφείο, όλα μπορούν να κατασκευαστούν με τη δυναμική του ξύλου. Αυτή τη φορά, έμφαση δίνεται σε έναν ιδιαίτερα ανθεκτικό τύπο ξυλείας, αυτόν της καρυδιάς. Ξύλινο έπιπλο από καρυδιά, ισοδυναμεί με ξύλινη κατασκευή πολύ καλής ποιότητας. Τα έπιπλα από ξύλο καρυδιάς, με το πέρασμα των χρόνων, δε χάνουν ούτε λίγο από τη διαχρονική και κομψή τους εικόνα. Γι αυτό και μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλα ξύλινα ή διαφορετικής κατασκευής έπιπλα. Οι δυνατότητες του πολυδιάστατου αυτού υλικού, είναι απεριόριστες. Έτσι μπορεί κανείς να δει, μία ξύλινη κρεβατοκάμαρα από καρυδιά σε απόλυτα λιτές γραμμές, αλλά και μία εντυπωσιακή και περίτεχνη λύση, από το ίδιο ακριβώς υλικό. Διαφορετικές λύσεις, αλλά εξίσου όμορφες.

Η καρυδιά προτιμάται, επειδή είναι συμπαγής, με ιδιαίτερη ελαστικότητα, κατεργάζεται εύκολα και δεν εμφανίζει ρωγμές. Ενώ παλαιότερα η κατεργασία του ξύλου καρυδιάς ήταν πιο περιγραφική, στις μέρες μας συναντάμε την καθαρότερη και πιο λιτή εκδοχή του.

Η επιλογή της καρυδιάς στα έπιπλα της Milanode

Για όλα αυτά τα προτερήματα, η εταιρεία έχει δώσει θέση πρωταγωνιστή στο ξύλο καρυδιάς για την κατασκευή των επίπλων της. Προτείνει λοιπόν λύσεις, ώστε να γνωρίσετε και να εντάξετε το υλικό αυτό στο χώρο, όσο συχνά εσείς θα θέλατε. Αποσπασματικά, με ένα εντυπωσιακό ξύλινο κρεβάτι ή μία βιβλιοθήκη, είτε στο σύνολο ενός χώρου, όπως αυτού της τραπεζαρίας, με τραπέζι, καρέκλες, μπουφέ και περιφερειακά έπιπλα, κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ξύλο.

Κονσόλα Arpa

Συνδυασμοί με ξύλο καρυδιάς

Γραφείο Stream

Κοιτώντας το έπιπλο σε ξύλο καρυδιάς, σε συνδυασμό με διαφορετικές ματιέρες και υλικά, τα νέα μόνο ευχάριστα μπορεί να είναι. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού μέσα από την αντίθεση του ζεστού ξύλου με το άκαμπτο μέταλλο ή τη βιομηχανική ματ λάκα, επιτυγχάνεται η απόλυτη εικόνα της αισθητικής.

Η αξία του ξύλου , γιατί να επιλέξω ξύλινα έπιπλα από καρυδιά

Αν και γνωρίζετε πολύ καλά, πόσο ανεκτίμητο είναι ένα καλής ποιότητας φυσικό υλικό στο χώρο σας, καμιά φορά, μία φλύαρη εμφάνιση ενός δεύτερου ποιοτικά υλικού σε ένα έπιπλο, μπορεί να σας κάνει να παρεκκλίνετε του στόχου σας. Είναι βέβαιο ότι κατακλύζεστε από «εντυπώσεις», γι αυτό κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα.

Το ξύλο καρυδιάς προσαρμόζεται θαυμάσια σε όλα τα έπιπλα. Βρείτε την απόχρωση που σας κάνει να αισθάνεστε καλά και δημιουργήστε ένα χώρο ανεπανάληπτο. Το ξύλο καρυδιάς είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις υλικού που μπορεί να ενσωματωθεί σε όλους τους χώρους. Με rustic, σύγχρονο, ρετρό ή το δικό σας προσωπικό στυλ, το ξύλο καρυδιάς είναι η all time classic επιλογή για τα έπιπλα σας.

Διάβασε σχετικά