Ένας τόπος συγκέντρωσης της οικογένειας, μία επιφάνεια για το καθημερινό ή επίσημο γεύμα με φίλους και το ιδανικό μέρος για να βάλετε το βάζο με τα λουλούδια επετείου. Τα τραπέζια είναι αμέτρητα, το ίδιο και οι χρήσεις τους. Όταν επιλέγετε μία τραπεζαρία, σκεφτείτε πρώτα πώς χρησιμοποιείτε το χώρο σας. Η σκέψη γύρω από τον τρόπο ζωής και το χώρο σας, θα σας επηρεάσει στο τι στυλ και σχήμα θα θέλατε να έχει. Εμείς έχουμε επιλέξει τα πέντε επικρατέστερα στυλ, για να βρείτε το δικό σας.

TIP: Τα στρογγυλά τραπέζια ενθαρρύνουν τη συνομιλία και προσφέρουν περισσότερο χώρο εκκαθάρισης γύρω τους - ιδανικό για μικρότερους ή ακανόνιστα διαμορφωμένους χώρους.

Μοντέρνες τραπεζαρίες

Τραπεζαρία Viking η "δυναμική"

Τραπέζι από μασίφ καρυδιά ή δρυ, με μεταλλική ή ξύλινη βάση, είναι η διαχρονική πρόταση της Milanode για τον χώρο της τραπεζαρίας σας. Ένα πραγματικά μοναδικό έπιπλο, σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τη σφραγίδα του ξεχωριστού, αφού κάθε επιφάνεια είναι μοναδική. Πρόκειται για ένα ζωντανό οργανισμό από μασίφ ξυλεία που θα φιλοξενήσει όμορφα από το πιο απλό, μέχρι το πιο επίσημο γεύμα σας.

Τραπεζαρία Angolo η "ευέλικτη"

Τραπέζι με κεραμική ματ επιφάνεια, συνδυασμένη με μία πολύ ιδιαίτερη κεντρική μεταλλική βάση, που μπορεί να πάρει την απόχρωση της επιλογής σας. Οι διαστάσεις της είναι ιδιαίτερα ευέλικτες, αφού από μικρό τραπέζι 160x90cm, μπορεί να γίνει 200x90cm, ή και 240x90cm με τη διαδοχική χρήση των δύο προεκτάσεων της. Έτσι είναι κατάλληλη τόσο για μικρότερους , όσο και για μεγαλύτερους χώρους. Οι προεκτάσεις είναι σημαντικό ζητούμενο σε ένα τραπέζι. Με μία απλή κίνηση, μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον θέσεις τη στιγμή που το χρειάζεστε, ενώ σε καθημερινή βάση μπορείτε να το έχετε κλειστό, για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Τραπεζαρία Bow η "σύγχρονη"

Τραπέζι σε σύγχρονο ύφος, με εντυπωσιακή βάση και ιδιαίτερο design. Αν έχετε σαφή προτίμηση στο μοντέρνο έπιπλο, τότε η συγκεκριμένη τραπεζαρία, με τις τροποποιήσεις σε χρώμα και υλικό που τη φέρνουν στα μέτρα σας, είναι η ιδανική για εσάς. Εντυπωσιακή και σύγχρονη, μπορεί να αναβαθμίσει από πλευράς design οποιοδήποτε καθιστικό και αν συνδυαστεί με τη σωστή καρέκλα, τότε μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει επιτομή στυλ και κομψότητας.

Τραπεζαρία Soap η "ιδιαίτερη"

Τραπέζι σε απόχρωση επιλογής, με υφασμάτινη επένδυση στη βάση. Μία λύση που αντανακλά το καλό γούστο. Η συγκεκριμένη τραπεζαρία, καθότι πολύ ιδιαίτερη, καλό είναι να συνδυαστεί με μία απλή σχεδιαστικά καρέκλα, για να δώσει ένα ήσυχο και φίνο αποτέλεσμα στο χώρο της τραπεζαρίας. Όσο πιο λιτή η καρέκλα, τόσο περισσότερο θα εντυπωσιάσει.

Τραπεζαρία Fan η "πολυτελής"

Τραπέζι με διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας και εντυπωσιακή ξύλινη βάση στην απόχρωση της επιλογής σας. Οι τραπεζαρίες με κρύσταλλο, απευθύνονται στο φίνο γούστο και την πολυτελή φύση σας. Όταν πρόκειται δε για διάφανο, τότε το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την πολυτελή ξύλινη βάση σε σχήμα βεντάλιας, μπορεί να δημιουργήσει γύρω από την τραπεζαρία σας μία κίνηση καταπληκτική. Κάλλιστα μπορεί να φιλοξενήσει ένα καθημερινό γεύμα, αρκεί να είστε σύμφωνοι ότι θα είναι μέσα από ένα πολυτελές πλαίσιο.

Διάβασε σχετικά